Καναδάς: Νοσοκόμα κατηγορείται για τους φόνους οχτώ ασθενών

Καναδάς: Νοσοκόμα κατηγορείται για τους φόνους οχτώ ασθενών

Η 49χρονη Ελίζαμπεθ Τρέισι Μέι Γουέτλαουφερ χορηγούσε στα θύματά της, ηλικίας από 75 έως 96 ετών, θανατηφόρα δόση ενός φαρμάκου

Καναδάς: Νοσοκόμα κατηγορείται για τους φόνους οχτώ ασθενών
Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε 49χρονη νοσοκόμα στον Καναδά η οποία κατηγορείται για οκτώ ανθρωποκτονίες πρώτου βαθμού σε χρονικό διάστημα επτά ετών. 

Η Ελίζαμπεθ Τρέισι Μέι Γουέτλαουφερ από το Γούντστοκ του Οντάριο κατηγορείται για το θάνατο οκτώ ασθενών, ηλικίας από 75 έως 96 ετών, από το 2007 έως το 2014.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράστης χορηγούσε στα θύματά της θανατηφόρα δόση ενός φαρμάκου. Όλα τα θύματα ήταν φιλοξενούμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, εφτά στο Γούντστοκ του Οντάριο και ένα στο Λονδίνο πάλι στο Οντάριο. 

Εκπρόσωπος μίας εκ των δύο μονάδων, του Μέντοου Παρκ δήλωσε ότι η κατηγορούμενη σταμάτησε να εργάζεται εκεί πριν από δυόμισι χρόνια, ενώ τόνισε ότι συνεργάζονται πλήρως με την αστυνομία για την υπόθεση.

Τα κίνητρα της Γουέτλαουφερ και οι συνθήκες εκτέλεσης των θυμάτων της παραμένουν άγνωστα, καθώς η καναδική αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες. Ωστόσο, διευκρίνισαν ότι η έρευνα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο μετά από μια πληροφορία. Η αστυνομία δεν αποκλείει να υπάρχουν κι άλλα θύματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης