Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους της British Airways - 25 επιβάτες στο νοσοκομείο

Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους της British Airways - 25 επιβάτες στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού

Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους της British Airways - 25 επιβάτες στο νοσοκομείο
Εικοσιπέντε επιβάτες και μέλη του πληρώματος μιας πτήσης της British Airways μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Βανκούβερ εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την εισπνοή καπνού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πτήση είχε αναχωρήσει από το Σαν Φρανσίσκο με προορισμό το Λονδίνο, όταν ξαφνικά μέλη του πληρώματος και δύο επιβάτες αισθάνθηκαν αδιαθεσία.

Αμέσως δόθηκε εντολή για αναγκαστική προσγείωση στο Βανκούβερ, ενώ αμέσως μετά την άφιξη στον αερολιμένα 25 άτομα μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του καναδικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το πλήρωμα και οι επιβάτες, οι ασθενείς είχαν εισπνεύσει καπνό όμως είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Η British Airways δήλωσε ότι διερευνά τα αίτια του περιστατικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγη ώρα μετά την προσγείωση, η εταιρεία μοίρασε φυλλάδια στους επιβάτες ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία και εξηγώντας ότι θα καλυφθούν όλα τα έξοδα της ολονύκτιας διαμονής τους στο Βανκούβερ, μέχρι να μεταβούν στον προορισμό τους την επόμενη μέρα με άλλη έκτακτη πτήση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης