Φωτογραφίες: Την κορόιδευαν για το απίστευτα σκούρο δέρμα της αλλά τους εκδικήθηκε με τον... καλύτερο τρόπο

Φωτογραφίες: Την κορόιδευαν για το απίστευτα σκούρο δέρμα της αλλά τους εκδικήθηκε με τον... καλύτερο τρόπο

«Αν έχεις την τύχη να είσαι διαφορετικός, μην αλλάξεις ποτέ», λέει το 19χρονο μοντέλο από τη Σενεγάλη και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους

Φωτογραφίες: Την κορόιδευαν για το απίστευτα σκούρο δέρμα της αλλά τους εκδικήθηκε με τον... καλύτερο τρόπο
Η Khoudia Diop είναι μια 19χρονη κοπέλα από τη Σενεγάλη, που στην εφηβεία της υπήρξε στόχος σκληρού bullying και αδιάκοπης κοροϊδίας από τους συνομήλικούς της, εξαιτίας της απίστευτα σκούρας απόχρωσης που είχε το δέρμα της. 

Ωστόσο, αντί να κλειστεί στο καβούκι της και να αποτραβηχτεί από τους ανθρώπους, η γενναία κοπέλα αποφάσισε να «αγκαλιάσει» τη μοναδικότητά της και να... κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, σημειώνοντας ήδη στα 19 της χρόνια μεγάλες επιτυχίες.

Η «Θεά της Μελανίνης» (όπως της αρέσει να αποκαλεί η ίδια τον εαυτό της) ζει σήμερα στο Παρίσι, όπου ακολουθεί το όνειρό της για διεθνή καριέρα και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους εφήβους που έχουν πέσει θύμα bullying.
«Ήμουν συνεχώς στόχος για πειράγματα καθώς μεγάλωνα, εξαιτίας του σκούρου τόνου του δέρματός μου. Ακόμα και σήμερα μερικές φορές δέχονται online bullying. Ωστόσο, μεγαλώνοντας, έμαθα να αντιμετωπίζω τα άτομα αυτού του είδους. Έμαθα να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου με κάθε μέρα που περνά, χωρίς να δίνω σημασία στην αρνητικότητα του κόσμου».

Κλείσιμο
Με τους ακόλουθους της στο Istagram να ξεπερνούν πλέον τους 235 χιλιάδες ένα είναι το σίγουρο: Η εβένινη καλλονή έχει πολύ περισσότερους φαν απ' ό,τι επικριτές και έχει καταφέρει κάτι που ελάχιστες συνομήλικες της έχουν καταφέρει: Να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αμέτρητα παιδιά που χρειάζονται απεγνωσμένα μια τόνωση στην αυτοπεποίθησή τους.

«Αν έχεις την τύχη να είσαι διαφορετικός, μην αλλάξεις ποτέ», λέει η Diop και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Δείτε φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης