Η μητέρα των μαχών σήμερα για Χίλαρι- Ντόναλντ στη Φλόριντα

Η μητέρα των μαχών σήμερα για Χίλαρι- Ντόναλντ στη Φλόριντα

Πολιτεία - κλειδί στη μάχη για το Λευκό Οίκο -Συνολικά 37 από τις 50 αμερικανικές πολιτείες δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες τους να ψηφίσουν μέσω επιστολικής ψήφου

Η μητέρα των μαχών σήμερα για Χίλαρι- Ντόναλντ στη Φλόριντα
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν σήμερα Τραμπ
και
Χίλαρι και Φλόριντα, την πολιτεία - κλειδί στη μάχη για το Λευκό Οίκο όπου ο νόμος επιτρέπει να αρχίσει η ψηφοφορία πριν από την καθορισμένη ημερομηνία (8 Νοεμβρίου) των προεδρικών εκλογών. 

Κλείσιμο
Συνολικά 37 από τις 50 αμερικανικές πολιτείες δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες τους να ψηφίσουν μέσω επιστολικής ψήφου. 

Στη Φλόριντα, η πρώην επικεφαλής της Δημοκρατικών για το χρίσμα προηγείται κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CBS/YouGov. Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ συγκεντρώνει ποσοστό 46% έναντι 43% του Τραμπ. 

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες, που βασίζονται σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο στην πολιτική ταυτότητα των ψηφοφόρων που έχουν ήδη ψηφίσει, δείχνουν προβάδισμα των Δημοκρατικών στην αμερικάνικη πολιτεία. 

Σύμφωνα με το CNN, οι ψηφοφόροι στο Σικάγο, την Ουάσιγκτον, το Σάρλοτ, το Μαϊάμι και το Λας Βέγκας μπορούν να προσέρχονται στα ειδικά εκλογικά κέντρα και να ψηφίζουν, ωστόσο, οι ψήφοι δεν θα καταμετρηθούν πριν τις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα των προεδρικών εκλογών. 

Εκτός του Οχάιο, της Αϊόβα και των συντηρητικότερων Πολιτειών, οι δημοσκοπήσεις δεν ευνοούν τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Τις τελευταίες εβδομάδες οι ψηφοφόροι που παραμένουν αναποφάσιστοι κλίνουν προς την Χίλαρι Κλίντον.

Σε εθνικό επίπεδο, η Χίλαρι προηγείται του Τραμπ κατά πέντε μονάδες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση των CNN/ORC. 

Στο μεταξύ, Αμερικανός καθηγητής που είχε προβλέψει με ακρίβεια το αποτέλεσμα των προηγούμενων πέντε εκλογικών αναμετρήσεων, υποστηρίζει πως, αν και η Χίλαρι έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Τραμπ σε όλες τις δημοσκοπήσεις, στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου θα υπάρξει ανατροπή με νικητή τον Αμερικανό Μίδα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης