Θρίλερ με την πτώση του αεροπλάνου στη Μάλτα

Θρίλερ με την πτώση του αεροπλάνου στη Μάλτα

Τα σενάρια για την εθνικότητα των επιβαινόντων και την ιδιότητά τους διαδέχονται το ένα το άλλο - Η FRONTEX διέψευσε πως ήταν δικοί της υπάλληλοι - Για πράκτορες μυστικών υπηρεσιών μιλούν οι φήμες

Θρίλερ με την πτώση του αεροπλάνου στη Μάλτα
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της πτώσης του μικρού αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Μάλτας, το οποίο παρέσυρε στο θάνατο πέντε ανθρώπους. Αρκετές ώρες μετά, τα σενάρια για την προέλευσή του και την ιδιότητα των επιβαινόντων του δίνουν και παίρνουν.

Το μοναδικό στοιχείο που δείχνει να διασταυρώνεται, είναι η εθνικότητά τους, καθώς όλες οι πλευρές υποστηρίζουν ότι ήταν Γάλλοι.

Αρχικά ειπώθηκε πως το σκάφος ήταν της FRONTEX και πως έπεσε για άγνωστους λόγους. Αυτό ήταν το πρώτο σενάριο, το οποίο όμως διαψεύστηκε από τη διεθνή υπηρεσία. Ακολούθησε το σενάριο βάσει του οποίου είχε ναυλωθεί από τη FRONTEX, το οποίο επίσης διαψεύστηκε.

Κλείσιμο


Το επόμενο σενάριο προήλθε από μία πληροφορία, βάσει της οποίας στο σκάφος επέβαιναν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τη συγκεκριμένη πληροφορία διέψευσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι, με ανάρτησή της στο twitter.

Το επόμενο σενάριο ήταν ότι οι πέντε επιβάτες ήταν τελωνειακοί, οι οποίοι συμμετείχαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της γαλλικής κυβέρνησης, σε επιχείρηση λαθρεμπορίου, η οποία διεξάγεται τους τελευταίους πέντε μήνες. 

Οι Times of Malta μεταδίδουν ότι το ελικοφόρο αεροσκάφος που είχε κατασκευαστεί στις ΗΠΑ είχε προορισμό την πόλη Μιζουράτα στη Λιβύη. Η συντριβή του αεροσκάφους έγινε περίπου στις 8:30 ώρα Ελλάδας, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης