Αλέν Ζιπέ για Σαρκοζί: «Του λείπουν άλλα 20 εκατοστά για το 2017»

Αλέν Ζιπέ για Σαρκοζί: «Του λείπουν άλλα 20 εκατοστά για το 2017»

Το άκομψο σχόλιο που έκανε το «φαβορί» για το χρίσμα στο κόμμα της γαλλικής Δεξιάς για το μπόι του πρώην προέδρου της Γαλλίας σχολιάστηκε εκτενώς από τα γαλλικά ΜΜΕ

Αλέν Ζιπέ για Σαρκοζί: «Του λείπουν άλλα 20 εκατοστά για το 2017»
Δηλητήριο στάζουν τα λόγια του Αλέν Ζιπέ για τον πολιτικό του αντίπαλο, Νικολά Σαρκοζί με τον δήμαρχο του Μπορντό και φαβορί για το χρίσμα στο κόμμα της γαλλικής Δεξιάς να σχολιάζει με άκομψο τρόπο το ύψος του πρώην προέδρου της Γαλλίας.

"Για το 2017, του λείπουν άλλα 20 εκατοστά", φέρεται να είπε ο 70χρονος Ζιπέ, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Journal du Dimache" σχολιάζοντας το... μπόι του πολιτικού του αντίπαλου, ένα σχόλιο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο των γαλλικών ΜΜΕ. 

Την ίδια ώρα, επικρατεί αναβρασμός στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών υπό την ηγεσία του Νικολά Σαρκοζί ενόψει της εσωκομματικής ψηφοφορίας για την ανάληψη του χρίσματος που θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, 20 και 27 Νοεμβρίου.

Κι ενώ τα αίματα έχουν ανάψει στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με τον Ζιπέ και τον Σαρκοζί να θεωρούνται οι επικρατέστεροι για το χρίσμα- αν και ο Ζιπέ προηγείται με μεγάλη διαφορά- το άκομψο σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας για τον Σαρκοζί ότι για να γίνει καλός ηγέτης, του λείπουν άλλα 20 εκατοστά, σίγουρα δεν θα περάσει έτσι από τον ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς. 

Όπως σχολιάζει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", ίσως ήταν η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού στο κακόγουστο σχόλιο του 60χρονου πρώην προέδρου της Γαλλίας για την προχωρημένη ηλικία του Ζιπέ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης