O Ντέιβιντ Κάμερον αποκάλυψε ποια θα είναι η νέα του δουλειά

O Ντέιβιντ Κάμερον αποκάλυψε ποια θα είναι η νέα του δουλειά

Τι είναι η Εθνική Υπηρεσία για τους Πολίτες και ποιος θα είναι ο ρόλος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας στον οργανισμό;

O Ντέιβιντ Κάμερον αποκάλυψε ποια θα είναι η νέα του δουλειά
Το νέο του επάγγελμα αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Κάμερον
, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του έπειτα από την απόφαση των συμπατριωτών του να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Κάμερον, ο οποίος εκτός από την πρωθυπουργία «απαρνήθηκε» τον περασμένο μήνα και την έδρα του στη Βουλή των Κοινοτήτων, πρόκειται να εργαστεί ως επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας για τους Πολίτες (NCS), η οποία έχει ως στόχο την προετοιμασία των Βρετανών εφήβων για την αγορά εργασίας με ομαδικές δραστηριότητες και πρότζεκτ στο πλαίσιο των κοινοτήτων.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο Κάμερον με άρθρο του στην Telegraph, ο στόχος του ως πρόεδρος του οργανισμού είναι να καθιερώσει τη συμμετοχή των νέων στα εν λόγω εθελοντικά προγράμματα, ώστε να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας ωρίμανσής τους.

Όπως επισημαίνει στο άρθρο του ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, η ίδρυση της Εθνικής Υπηρεσίας για τους Πολίτες ήταν ένα από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του για τα οποία νιώθει ιδιαίτερα περήφανος, αφού μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα NCS πάνω από 275.000 νέοι.

Η γεφύρωση των κοινωνικών χασμάτων, η δημιουργία φιλίων που κρατάνε μια ζωή και η ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων, της αυτοπεποίθησης και της φαντασίας των εφήβων αποτελούν μερικά από τα οφέλη των προγραμμάτων που απευθύνονται σε νέους 15-17 ετών, υπογραμμίζει ο Κάμερον.

Όσο για τον νέο του ρόλο, αυτός θα προβλέπει την εύρεση χορηγιών και πολιτικής στήριξης ώστε ο οργανισμός να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει μέχρι σήμερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης