Βίντεο: Κηδεία «υπερήρωα» για εξάχρονο που σκοτώθηκε από πυρά σε σχολείο των ΗΠΑ

Βίντεο: Κηδεία «υπερήρωα» για εξάχρονο που σκοτώθηκε από πυρά σε σχολείο των ΗΠΑ

Οι γονείς του αδικοχαμένοι αγοριού ζήτησαν από τα άτομα που θα πήγαιναν στην κηδεία να φορέσουν στολή υπερήρωα για να τιμήσουν τον Jacob

Βίντεο: Κηδεία «υπερήρωα» για εξάχρονο που σκοτώθηκε από πυρά σε σχολείο των ΗΠΑ
Σαν υπερήρωα επέλεξε η οικογένεια του εξάχρονου Jacob Hall να κηδέψει το αγοράκι της, το οποίο έπεσε νεκρό από τα πυρά που άνοιξε ένας έφηβος δράστης σε σχολείο της Νότιας Καρολίνας την περασμένη Τετάρτη.

Ο μικρούλης αγωνίστηκε επί τρεις μέρες να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε αρτηρία του ποδιού, ωστόσο έχασε τη μάχη και εξέπνευσε στο νοσοκομείο το Σάββατο.

Συντετριμμένη, η οικογένεια του μικρού Jacob, επέλεξε να οργανώσει μια κηδεία «υπερήρωα» για τον εξάχρονο, ο οποίος λάτρευε τους ήρωες της Marvel. Έτσι, για το τελευταίο «αντίο» έντυσε το αγοράκι με τη στολή του Μπάτμαν και ζήτησε από όσους θα παρευρίσκονταν στην κηδεία να φορέσουν επίσης στολή υπερήρωα.

Κλείσιμο
Την εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η νεκρώσιμη ακολουθία πλημμύρισαν φίλοι της οικογένειας, αλλά και άγνωστοι που ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στο αγοράκι, ντυμένοι με στολές υπερηρώων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκινητική τελετή





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης