Βίντεο: «Κατσάδα» πεντάχρονης στην Τερέζα Μέι για τους άστεγους - «Είμαι πολύ θυμωμένη!»

Βίντεο: «Κατσάδα» πεντάχρονης στην Τερέζα Μέι για τους άστεγους - «Είμαι πολύ θυμωμένη!»

H πιο... χαριτωμένη «κατσάδα» σε πολιτικό που έχουμε δει ποτέ

Βίντεο: «Κατσάδα» πεντάχρονης στην Τερέζα Μέι για τους άστεγους - «Είμαι πολύ θυμωμένη!»
Την πιο χαριτωμένη «κατσάδα» σε πολιτικό που έχουμε δει ποτέ, έριξε μέσω YouTube μια πεντάχρονη Βρετανιδούλα, με το βίντεο να συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες views μέσα σε λίγες ώρες.

Στο βίντεο που πραγματικά αξίζει να δείτε, η μικρούλα Μπρουκ Μπλερ «τα ΄χώνει» στην πρωθυπουργό της χώρας της, Τερέζα Μέι, καλώντας την να αυξήσει τα κρατικά κονδύλια για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος των αστέγων στη Βρετανία.

Κοιτώντας την κάμερα, το χαριτωμένο κοριτσάκι λέει με... τσαντισμένο αλλά αξιαγάπητο ύφος, κουνώντας το δαχτυλάκι του απειλητικά: «Το όνομά μου είναι Μπρουκ Μπλερ και είμαι πέντε χρονών. Εχω κάτι να σου πω, Τερέζα Μέι. Χθες το βράδυ ήμουν έξω στους δρόμους και είδα εκατοντάδες και εκατομμύρια άστεγους ανθρώπους... Θα έπρεπε να ήσουν εκεί έξω, Τερέζα Μέι. Να μοιράζεις μπισκότα, ζεστή σοκολάτα, σάντουιτς, να χτίζεις σπίτια».

Η ασυγκράτηση μικρούλα δεν σταματά όμως εκεί, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη: «Κοίτα, είμαι μόνο πέντε χρονών, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Μαζεύω χρήματα αλλά ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Εσύ έχεις ένα σωρό χρήματα, ξόδεψε μερικά και βοήθησε ανθρώπους. Αυτό πρέπει να κάνεις, γιατί είχαμε πολλούς πολέμους σε αυτή τη χώρα και δεν μου αρέσει αυτό, Τερέζα Μέι. Είμαι πολύ θυμωμένη!», καταλήγει η υπέροχη Μπρουκ.

Το βίντεο ανέβασε στο YouTube η μητέρα της δυναμικής πεντάχρονης, η οποία σίγουρα την μεγάλωσε σωστά για να αναπτύξει απο τόσο νωρίς τέτοια κοινωνική ευαισθησία.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης