Ζευγάρι με σύνδρομο Down θέλει να παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις των γονιών

Ζευγάρι με σύνδρομο Down θέλει να παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις των γονιών

Αντίθετοι είναι οι γονείς νεαρού ζευγαριού με σύνδρομο Down στην Αυστραλία στην επιθυμία των παιδιών τους να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια

Ζευγάρι με σύνδρομο Down θέλει να παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις των γονιών
Στο τηλεοπτικό κανάλι ABC Television και στην εκπομπή  Australian Story αναμένεται να προβληθεί απόψε το βράδυ η συγκινητική ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού από το Κουίνσλαντ, το οποίο θέλει να παντρευτεί. Ο 25χρονος Michael Cox και η 21χρονη Taylor Anderton γνωρίστηκαν πριν έξι χρόνια, καθώς και οι δύο συμμετείχαν σε κολυμβητικούς αγώνες και το 2015 ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και αρραβωνιάστηκαν.



Κλείσιμο
Όμως, ενώ το νεαρό ζευγάρι επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί για να δημιουργήσει οικογένεια, οι γονείς του είναι αντίθετοι επειδή και οι δύο έχουν σύνδρομο Down. Η μητέρα της Taylor δηλώνει: «Θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά και αυτό με αγχώνει, με φοβίζει και με κάνει να ανησυχώ».

Από την δική του πλευρά, ο πατέρας του 25χρονου Michael υποστηρίζει: «Δεν βλέπω ότι το να γίνουν γονείς είναι κάτι που μπορούν να κατορθώσουν» και η μητέρα του τόνισε
: «Θα είναι πολύ δύσκολο να είσαι παιδί γονιών με σύνδρομο Down, που οι γονείς δεν μπορούν να δουλέψουν, να έχουν αυτοκίνητο ή να βοηθήσουν τα παιδιά τους στα μαθήματα».



Οι γονείς των δύο νέων έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν την σχέση τους, αλλά χαρακτήρισαν έναν ενδεχόμενο γάμο και την απόκτηση παιδιών «μη ρεαλιστικές προσδοκίες».

Ο 25χρονος Michael επιμένει να γίνει αυτός ο γάμος και αναφέρει: «Ξέρω ότι εγώ και η Taylor έχουμε τα προσόντα για να παντρευτούμε και να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια. Θέλουμε τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες και έναν γιο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης