Φωτογραφίες: Είναι αυτή η... «κρυφή» οικογένεια του Πούτιν;

Φωτογραφίες: Είναι αυτή η... «κρυφή» οικογένεια του Πούτιν;

Η ανεπίσημη ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Αλίνα Καμπάεβα, εμφανίστηκε στη Μόσχα φορώντας βέρα στο δεξί και έχοντας στο πλευρό της δύο μικρά αγόρια!

Φωτογραφίες: Είναι αυτή η... «κρυφή» οικογένεια του Πούτιν;
Φορώντας βέρα στο δεξί, η ανεπίσημη ερωμένη του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, Αλίνα Καμπάεβα, εμφανίστηκε δημοσίως στη Μόσχα έχοντας στο πλευρό της δύο μικρά αγόρια. 

Τα φλας άστραψαν όταν είδαν στο παγοδρόμιο "Αρένα Μέγασπορ" που βρίσκεται στην καρδιά της ρωσικής πρωτεύουσας την γοητευτική αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν να προσέρχεται στο κτίριο χαμογελώντας. Η Αλίνα Καμπάεβα συνόδευε δύο μικρά αγόρια με τα διεθνή ΜΜΕ να σχολιάζουν πως αυτή μπορεί να είναι η οικογένεια του Πούτιν που κρύβει επιμελώς από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η 33χρονη Καμπάεβα , η οποία φέρεται να είναι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου από το 2008, πήγε μαζί με τα δύο αγόρια - οι ηλικίες των οποίων δεν είναι γνωστές - σε επίδειξη πατινάζ.

Κλείσιμο
Μάλιστα, κάποιος από το κοινό είδε στο δεξί της χέρι μία βέρα, την οποία όμως η Καμπάεβα προσπάθησε να κρύψει από την κάμερα. 



Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στη Ρυθμική Γυμναστική εθεάθη να φορά ένα κομψό κρεμ παλτό κι ένα μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Όσο για τα αγόρια που συνόδευε, δεν διευκρίνισε αν ήταν παιδιά της .

Την ίδια ώρα, και ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος  για την προσωπική του ζωή. Το μόνο που ανακοίνωσε το 2013 ήταν ότι χωρίζει από την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα . Ένα χρόνο αργότερα δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι είναι ερωτευμένος κι όλοι σκέφτηκαν πως είναι ένα βήμα πριν το γάμο με την Αλίνα Καμπάεβα. 

Το κορίτσι -λάστιχο έχει κλέψει τα τελευταία οκτώ χρόνια τη καρδιά του Πούτιν και για τα μάτια της ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού την Λουντμίλα και μητέρα των δύο θυγατέρων του.Η Καμπάεβα, για χάρη του 63χρονου Πούτιν, εγκατέλειψε την καριέρα της στον αθλητισμό βάζοντας αρχικά πλώρη για την πολιτική αρένα. Διετέλεσε επί έξι χρόνια βουλευτής του κόμματος του Κρεμλίνου "Ενωμένη Ρωσία", ενώ, πριν από τρία χρόνια, ανέλαβε την διεύθυνση του μεγαλύτερου ιδιωτικού φιλοκυβερνητικού μιντιακού ομίλου της Ρωσίας, “National Media Group” (NMG). 







 
Δείτε βίντεο από το παρελθόν με την Καμπάεβα επί τω έργω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης