ΗΠΑ: Η περιουσία του Τραμπ μειώθηκε κατά 800 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο

ΗΠΑ: Η περιουσία του Τραμπ μειώθηκε κατά 800 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο

Μειώθηκε η αξία 18 κτιρίων που έχει στην κατοχή του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος

ΗΠΑ: Η περιουσία του Τραμπ μειώθηκε κατά 800 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ και φιλοδοξεί να γίνει και κυβερνήτης της υπερδύναμης, θέτοντας υποψηφιότητα ως εκλεκτός των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο. Ωστόσο, η πολιτική φαίνεται πως κοστίζει ακριβά στον Αμερικανό μεγιστάνα, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η περιουσία του είναι μειωμένη κατά 800 εκατ. δολάρια σε σχέση με πέρυσι.

Όπως δημοσίευσε το περιοδικό Forbes, η περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ υπολογίζεται στα 3,7 δισ. δολάρια. Πολλά; Πάρα πολλά. Όχι όμως περισσότερα σε σύγκριση με την περιουσία που είχε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πριν έναν χρόνο. Από τα 28 κτίρια που έχει στην κατοχή του, τα 18 έχασαν σε αξία, γεγονός που αποτυπώθηκε στον υπολογισμό του συνόλου.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη «λεπτομέρεια», οι πολιτικοί του αντίπαλοι άδραξαν την ευκαιρία προκειμένου να φθίρουν την εικόνα του «Μίδα» και του μεγάλου γνώστη των οικονομικών, την οποία ο ίδιος και το επιτελείο του προωθούν και προβάλουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης