Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη... λιποθύμησε

Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη... λιποθύμησε

Αυτά συμβαίνουν όταν σε χτυπάει ο έρωτας κατακέφαλα

Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη... λιποθύμησε
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα ένα βίντεο που καταγράφει τη θεαματική πρόταση γάμου ενός Μεξικανού στην αγαπημένη του, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά για να καταλήξει με την κοπέλα... οριζοντιωμένη στο πάτωμα.

Ο Germán Benítez Giles είχε προετοιμάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για την πρόταση γάμου στην όμορφη Reyna Rentería, καλώντας μάλιστα και μία μπάντα «μαριάτσι» για να εξασφαλίσει την κατάλληλη μουσική υπόκρουση στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. 

Ωστόσο, η ρομαντική χειρονομία που είχε κατά νου εξελίχθηκε σε μεγαλειώδες...fail, όχι επειδή η νύφη απέρριψε την πρότασή του αλλά επειδή δεν μπόρεσε να αντέξει την συγκίνηση και λιποθύμησε, πέφτοντας με φόρα στο πάτωμα.

Ευτυχώς, η νεαρή κοπέλα συνήλθε σύντομα, αγκάλιασε γεμάτη ευτυχία τον αγαπημένο της και δέχθηκε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, ανυπομονώντας και για ακόμα μεγαλύτερες... συγκινήσεις.

Μάλιστα, διαθέτοντας αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, η νεαρή Μεξικανή δεν δίστασε να ποστάρει το βίντεo στο λογαριασμό της στo Facebook με την εξής λεζάντα: «Για όλους τους φίλους μου, η μαγική στιγμή της πρότασης γάμου μου η οποία κατέληξε με ένα γδούπο στο πάτωμα».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης