Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει 12χρονο μάνατζερ στην προεκλογική του εκστρατεία!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει 12χρονο μάνατζερ στην προεκλογική του εκστρατεία!

Ο Γουέστον Ιμερ είναι μαθητής στην κομητεία Τζέφερσον, στο Κολοράντο - Ο 12χρονος έχει τεθεί επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει 12χρονο μάνατζερ στην προεκλογική του εκστρατεία!
Ο χρόνος για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μετρά ανάποδα, καθώς μέσα στον Νοέμβριο οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ, ποιος θα είναι ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου.

Αλλά, ενώ οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι ετοιμάζονται για την δεύτερη τηλεμαχία τους στις 9 Οκτωβρίου, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει επάνω σε ένα 12χρονο αγόρι από την κομητεία Τζέφερσον του Κολοράντο, μια κρίσιμη για τις προεδρικές εκλογές αλλά και για τον ίδιο τον Τραμπ, εκλογική περιφέρεια, καθώς ο μαθητής Γουέστον Ιμερ έχει τεθεί επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα στην κομητεία!

Ο μικρός μαθητής έχει μέχρι σήμερα δώσει πολλές συνεντεύξεις, στις οποίες αναφέρει:
«Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός. Ξέρω τι κάνω, είμαι στην πολιτική από πολύ μικρός. Είμαι καλός φίλος με όλους εδώ στο Κολοράντο... είμαι φίλος με όλους, σχεδόν με όλους σε όλη την κομητεία και σε όλη την πολιτεία. Οι άνθρωποι από την εκστρατεία του Τραμπ με εμπιστεύονται, σκέφτονται πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται να γίνει στην κομητεία του Τζέφερσον
Κλείσιμο
».



Όμως, τον περασμένο μήνα και ενώ ο 12χρονος είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό Τύπο, τα αρνητικά σχόλια για την ηλικία του παιδιού και για την εμπλοκή του στην πολιτική αρένα, τον έκαναν να σταματήσει τις συνεντεύξεις. Ο Γουέστον βρέθηκε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας στο Τζέφερσον, όχι τυχαία, στην πραγματικότητα η μητέρα του Λάουρερ Ιμερ είναι η μάνατζερ της καμπάνιας, αλλά η ίδια έδωσε στον γιο της την δυνατότητα να εργαστεί δίπλα της και δήλωσε: «Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας να τα διδάσκουμε» ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να αναθέτει στον γιο της ευθύνες και ελπίζει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους άλλους γονείς.



Ο Γουέστον, που έχει συναντήσει προσωπικά τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε ότι εξαιτίας της θέσης του έχει πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές του και τους γονείς τους, που δεν συμπαθούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Πάντως, η πολιτεία του Κολοράντο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη σε αυτές τις εκλογές. Πολλοί ψηφοφόροι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, που είναι αντίθετοι στην υποψηφιότητα του Τραμπ, ίδρυσαν το κίνημα «Never Trump», με αποτέλεσμα η Χίλαρι Κλίντον να απολαμβάνει, προς το παρόν, το προβάδισμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης