Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε 35.000 άτομα αλλά... τα θαλάσσωσε

Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε 35.000 άτομα αλλά... τα θαλάσσωσε

Σαν να μην έφτανε η ατυχία του, τον γιούχαρε και το πλήθος!

Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε 35.000 άτομα αλλά... τα θαλάσσωσε
Μπορεί η πρόταση γάμου του να μην πήγε ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει, όμως η κατάληξη ήταν ευτυχώς αίσια για έναν νεαρό Αμερικανό, ο οποίος τελικά «κέρδισε» το χέρι του κοριτσιού των ονείρων του παρά το γεγονός ότι είναι αθεράπευτα... ατζαμής.

Ο 29χρονος Άντριου Φοξ είχε αποφασίσει να κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Χέδερ Τεργουίλινγκερ, και γι' αυτό επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή τη ρομαντική χειρονομία στο στάδιο των Γιάνκις στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ, με περίπου 35.000 φιλάθλους ως θεατές.

Κλείσιμο


Όταν όμως η κάμερα των γιγαντοθονών του σταδίου εστίασε στο ζευγάρι, προκειμένου ο Άντριου να γονατίσει και να ζητήσει το χέρι της κοπέλας του, όλα πήγαν στραβά. Με όλο αυτόν τον κόσμο να τον παρακολουθεί, ο 29χρονος αισθανόταν μεγάλη νευρικότητα και, ως αποτέλεσμα, το πανάκριβο δαχτυλίδι που είχε βγάλει να της προσφέρει έπεσε από τα ιδρωμένα του χέρια.

Τα επόμενα λεπτά ήταν μάλλον εφιαλτικά για τον Φοξ και την αγαπημένη του, αφού άρχισαν να προσπαθούν εναγωνίως να βρουν το δαχτυλίδι, χωρίς ωστόσο καμία τύχη.



Σαν να μην έφτανε η ατυχία τους, κάποιοι αγενείς από το πλήθος άρχισαν να τους γιουχάρουν, σπάζοντας πλάκα με τον... πόνο τους.

Ευτυχώς, η κατάληξη ήταν αίσια για το ζευγάρι που μετά από λίγη ώρα εντόπισε το δαχτυλίδι στο... μπατζάκι της κοπέλας, και φιλήθηκε με πάθος μπροστά στις καμερες, «σφραγίζοντας» με αυτόν τον τρόπο την απόφαση να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης