Γαλλία: Η μεταναστευτική πολιτική απέτυχε, να διώξουμε τους πρόσφυγες, δηλώνει η Λεπέν

Γαλλία: Η μεταναστευτική πολιτική απέτυχε, να διώξουμε τους πρόσφυγες, δηλώνει η Λεπέν

Κλειστά σύνορα, ελέγχους και άσυλο μόνο σε όσους διώκονται από τις κυβερνήσεις τους, ζητά η επικεφαλής του Εθνικού Γαλλικού Μετώπου

Γαλλία: Η μεταναστευτική πολιτική απέτυχε, να διώξουμε τους πρόσφυγες, δηλώνει η Λεπέν
Τις προθέσεις της για το μέλλον, ενώ η απήχησή της στην κοινωνία ολοένα και αυξάνεται, έδειξε η επικεφαλής του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος, Μαρίν Λεπέν, η οποία έχει κάνει «σημαία» της το μεταναστευτικό. Σε μία προσπάθεια να αποκομίσει περισσότερους ψήφους, αξιοποιώντας την ανησυχία και το φόβο για τους μετανάστες, η Λεπέν δήλωσε ότι «η μεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων απέτυχε στη Γαλλία» και πρόσθεσε ότι «έφτασε η ώρα να διώξουμε τους μετανάστες από τη χώρα μας».

Η επικεφαλής του «Εθνικού Μετώπου» στη Γαλλία, δήλωσε ότι η προσφυγική κρίση που έχει ξεσπάσει στη χώρα, με αποκορύφωμα την κατάσταση που επικρατεί στο Καλαί, «υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα».

«Άσυλο πρέπει να δίνουμε μόνο σε όσους διώκονται από τις κυβερνήσεις τους. Συζητάμε να απογυμνώσουμε τη "ζούγκλα" στο Καλαί. Εντάξει, θα το κάνουμε. Μετά τι; Πού θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι; », δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, αντικρούοντας της δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος, λίγες ώρες νωρίτερα, έκανε λόγο για γκρέμισμα του προσφυγικού καταυλισμού στην περιοχή.

Κλείσιμο
«Ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί το θέμα, είναι να ελέγξουμε τα σύνορα, να κλείσουν για όσους δεν έχουν δικαίωμα εισόδου και η κυβέρνηση να αρχίσει να στέλνει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες πίσω στις πατρίδες τους», τόνισε η Γαλλίδα πολιτικός, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει τη γαλλική προεδρία και την κυβέρνηση της χώρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης