Ποια είναι η καλλονή εστεμμένη- «θύμα» του Τραμπ για την οποία μίλησε η Χίλαρι 

Ποια είναι η καλλονή εστεμμένη- «θύμα» του Τραμπ για την οποία μίλησε η Χίλαρι 

Η 39χρονη Αλίσια Μοσάντο, πρώην "Μις Υφήλιος" υποστηρίζει ότι, το 1997, ο Τραμπ την είχε αποκαλέσει "Μις Νοικοκυρά" σχολιάζοντας το βάρος της

Ποια είναι η καλλονή εστεμμένη- «θύμα» του Τραμπ για την οποία μίλησε η Χίλαρι 
Θύμα κακόγουστων και άκρως σεξιστικών σχολίων από τον Ντόναλντ Τραμπ έχει πέσει στο παρελθόν η Αλίσια Μοσάντο, πρώην "Μις Υφήλιος", το όνομα της οποίας ακούστηκε στο ντιμπέιτ από τα χείλη της Χίλαρι η οποία στόχο είχε να προβάλει το πρόσωπο του μισογύνη αντιπάλου της.  
  
Κατά την διάρκεια του πρώτου ντιμπέιτ μεταξύ Χίλαρι και Τραμπ, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατηγόρησε ευθέως τον Αμερικανό Μίδα ότι φέρεται προσβλητικά στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου κάνοντας ειδική αναφορά στην πρώην "Μις Υφήλιο" την οποία ο Τραμπ είχε αποκαλέσει στο παρελθόν "Μις Νοικοκυρά" με αφορμή την λατινοαμερικάνικη καταγωγή της. Η Αλίσια κατάγεται από την Βενεζουέλα, όμως τα τελευταία χρόνια απέκτησε αμερικάνικη υπηκοότητα.   

Η 39χρονη σήμερα ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και πρώην βασίλισσα της ομορφιάς υποστηρίζει ότι, το 1997, ο Τραμπ την είχε αποκαλέσει "Miss Piggy" σχολιάζοντας το βάρος της. Το 1997 ήταν η χρονιά που είχε στεφθεί "Μις Υφήλιος" σε ηλικία 19 ετών. 

Κλείσιμο
Στις αρχές του έτους, ο υποψήφιος Ρεπουμπλικάνος για το προεδρικό χρίσμα είχε δηλώσει στο περιοδικό "People" ότι οι νικήτριες των διαγωνισμών ομορφιάς έχουν υποχρέωση να διατηρούν το σώμα τους σε άριστη φυσική κατάσταση. 




«Αποκάλεσες αυτή τη γυναίκα "Miss Piggy". Μετά την αποκάλεσες "Μις Νοικοκυρά" επειδή είναι από τη Λατινική Αμερική. Ντόναλντ, η γυναίκα αυτή έχει όνομα» , είπε σε έντονο ύφος η Κλίντον και πρόσθεσε πως το όνομά της είναι Αλίσια Μασάντο κι ότι έγινε Αμερικανίδα πολίτες. 

Στις επερχόμενες εκλογές η Αλίσια θα ψηφίσει δαγκωτό...Χίλαρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης