Η δημοσιογράφος που έγινε viral στο χτεσινό ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ

Η δημοσιογράφος που έγινε viral στο χτεσινό ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ

Η Kimberly Halket από το Al Jazeera English είπε την ατάκα «Thanks a lot, bitch» (ευχαριστώ πολύ σκύλα) και έγινε το πρόσωπο της βραδιάς 

Η δημοσιογράφος που έγινε viral στο χτεσινό ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ
Οι ατάκες, η άνεση και η αυθεντικότητα είναι συνήθως τα βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους υποψηφίους σε ένα ντιμπέιτ να ξεχωρίσουν. Τα φώτα είναι στραμμένα αποκλειστικά πάνω τους, ενώ την επόμενη μιας  τηλεμαχίας όλοι συζητούν και σχολιάζουν τι συνέβη στη διάρκεια της, σε σχέση πάντα με τους πολιτικούς που «κονταροχτυπιούνται». 

Ωστόσο, στο χτεσινό πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλτ Ντραμπ που καθήλωσε εκατομμύρια Αμερικανούς και προκάλεσε πέντε εκατ. tweets στο Twitter πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, την παράσταση έκλεψε και μια ρεπόρτερ. 

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο του Al Jazeera English, Kimberly Halket, η οποία προσπαθώντας να αποσπάσει δηλώσεις από τον Μαρκ Κούμπαν που συστρατεύεται με τον Ντόναλντ Τραμπ, δέχτηκε δυνατό σπρώξιμο από μια άλλη γυναίκα, γεγονός που την ανάγκασε να της απευθύνει τον λόγο και να της πει την ατάκα: «Ευχαριστώ πολύ, σκύλα» (Thanks a lot, bitch!) 

Κλείσιμο
Η φράση της έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το απόσπασμα με τη θυμωμένη Halket παίζει ακατάπαυστα στα social media. Πολλοί σχολίασαν ότι θα γίνει η ατάκα της χρονιάς, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν το περιστατικό ως το πιο ενδιαφέρον της χθεσινής βραδιάς. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης