Άφησε τη μάνα της να πεθάνει από την πείνα, γιατί την έκλεισε σε «στρατόπεδο» απεξάρτησης από το ίντερνετ

Άφησε τη μάνα της να πεθάνει από την πείνα, γιατί την έκλεισε σε «στρατόπεδο» απεξάρτησης από το ίντερνετ

Φρικιαστικό περιστατικό στην Κίνα - Η ατίθαση κοπέλα φέρεται να είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν τον πατέρα της, όταν απεβλήθη από το σχολείο της και αναγκάστηκε να πάει σε «στρατόπεδο» ανηλίκων

Άφησε τη μάνα της να πεθάνει από την πείνα, γιατί την έκλεισε σε «στρατόπεδο» απεξάρτησης από το ίντερνετ
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια 16χρονη έφηβη από την Κίνα κακοποίησε τη μητέρα της, την έδεσε σφιχτά για μια εβδομάδα σε καρέκλα και την άφησε να πεθάνει από την πείνα! 

Ο λόγος; Η μητέρα, αντιλαμβανόμενη τον εθισμό της κόρης της στο Διαδίκτυο, επέλεξε να την στείλει σε «στρατόπεδο» απεξάρτησης από το Ιντερνετ. Η εκδίκηση δεν άργησε να έρθει. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η νεαρή κοπέλα, επειδή πιέστηκε και βασανίστηκε στο ίδρυμα, όταν επέστρεψε στο σπίτι θέλησε να τιμωρήσει την μητέρα της με τον χειρότερο τρόπο. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η 16χρονη φωτογράφισε τα βασανιστήρια της μητέρας της και τα έστειλε στη θεία της για να ζητήσει λύτρα. 

Κλείσιμο
Όταν παρέλαβε τα χρήματα, η σατανική έφηβη ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να ελευθερώσει την μητέρα της και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς εκείνη να έχει αντιληφθεί ότι είχε πεθάνει. 

Η ατίθαση κοπέλα φέρεται να είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν τον πατέρα της, όταν απεβλήθη από το σχολείο της και αναγκάστηκε να πάει σε «στρατόπεδο» ανηλίκων. 

Το κορίτσι δεν αντιλαμβάνεται το εθισμό του στο ίντερνετ και γράφει: « Είμαι θυμωμένη. Οι άνθρωποι με ενοχλούν επειδή δεν είμαι κοινωνική, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι το χειρότερο τέρας. Αυτοί  με έστειλαν στο ''στρατόπεδο'', αυτοί με χτυπούσαν, αυτοί με βασάνισαν, αλλά είναι αυτοί οι ίδιοι που μου έλεγαν ότι με αγαπούν. Φίλοι μου, εάν βρισκόσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε;».

Η 16χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης