Δικηγόρος και ντυμένος με στολή ναζί ο δράστης της επίθεσης στο Χιούστον

Δικηγόρος και ντυμένος με στολή ναζί ο δράστης της επίθεσης στο Χιούστον

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τους ναζί ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η πράξη του είναι τρομοκρατική

Δικηγόρος και ντυμένος με στολή ναζί ο δράστης της επίθεσης στο Χιούστον
Δικηγόρος του Χιούστον και ντυμένος με στολή ναζί ήταν ο ένοπλος άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο και τραυμάτισε εννέα ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο του Χιούστον στις ΗΠΑ.

Ο δράστης είχε στρέψει τα πυρά του και στους αστυνομικούς οι οποίοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον 46χρονο Nathan Desai ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την εταιρεία του.


Κλείσιμο

Ο 46χρονος δικηγόρος του Χιούστον Nathan Desai
 
Ο άνδρας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σε κατάσταση αμόκ άνοιξε πυρ στο εμπορικό κέντρο Petco τραυματίζοντας εννέα άτομα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν αντικείμενα που το συνδέουν με τους ναζί και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η πράξη του είναι τρομοκρατική.

Από τους τραυματίες έξι άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν τον δράστη δεν φαίνεται να είχε κάποια προβλήματα με την εταιρεία του και σαν δικηγόρος αναλάμβανε υποθέσεις εργατικού, οικογενειακού και ποινικού δικαίου.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης