Η Νατάσα Κάμπους καθαρίζει το σπίτι που κάποτε ζούσε αιχμάλωτη!

Η Νατάσα Κάμπους καθαρίζει το σπίτι που κάποτε ζούσε αιχμάλωτη!

Η υπόθεση της απαγωγής της Νατάσα Κάμπους το 1998 είχε συγκλονίσει την Αυστρία - Σήμερα η 28χρονη κοπέλα περνά χρόνο στο σπίτι του απαγωγέα της, που δεν ζει πια

Η Νατάσα Κάμπους καθαρίζει το σπίτι που κάποτε ζούσε αιχμάλωτη!
Η Νατάσα Κάμπους απήχθη στην Βιέννη στις 2 Μαρτίου του 1998, καθώς πήγαινε από το σπίτι της στο σχολείο. Μετά από οκτώμισι χρόνια ομηρείας η νεαρή κοπέλα κατόρθωσε να το σκάσει από τον απαγωγέα της

Η ιστορία της Νατάσα Κάμπους είχε συγκλονίσει την Αυστρία και όχι μόνο. Στις 2 Μαρτίου του 1998 η Κάμπους, 10 ετών τότε, απήχθη από τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ, ο οποίος την φυλάκισε στο υπόγειο του σπιτιού του σε προάστιο της Βιέννης επί οκτώμισι χρόνια.

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα είναι ελεύθερη, αφού στις 23 Αυγούστου του 2006 κατόρθωσε να αποδράσει ενώ ο 44χρονος απαγωγέας έθεσε τέλος στην ζωή του. Όπως η ίδια έχει δηλώσει όλα τα χρόνια της ομηρίας της ήταν για τον Πρικλόπιλ «σκλάβα του σεξ» και υπηρέτρια και όταν δεν βρισκόταν στην απομόνωση, ακολουθούσε τις εντολές του και καθάριζε το σπίτι από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα. Η νεαρή κοπέλα την ημέρα της απόδρασής της καθάριζε το αυτοκίνητο του απαγωγέα της καθώς εκείνος είχε σκοπό να το πουλήσει.

Κλείσιμο


Όταν χτύπησε το τηλέφωνό του ενώ η Νατάσα χρησιμοποιούσε την ηλεκτρική σκούπα, εκείνος απομακρύνθηκε για να αποφύγει τον θόρυβο, τότε η νεαρή κοπέλα εκμεταλλεύτηκε το ό,τι η εξωτερική πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη και έτρεξε να διαφύγει. Την ίδια μέρα, ο απαγωγέας μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου.

Η Νατάσα Κάμπους κληρονόμησε το σπίτι του απαγωγέα της και το παράδοξο είναι ότι περνά σε αυτό πολλά Σαββατοκύριακα ενώ εξακολουθεί να το καθαρίζει, όπως ακριβώς έκανε όταν ήταν φυλακισμένη σε αυτό. Η Κάμπους έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Channel Seven της Αυστραλίας και στην εκπομπή Sunday Night. Όταν η δημοσιογράφος Rahni Sadler ρώτησε την 28χρονη γιατί δεν έχει κάψει ή γιατί δεν έχει πουλήσει το σπίτι, η απάντηση ήταν αφοπλιστική.

Η κοπέλα απάντησε ότι ο καθαρισμός του σπιτιού είναι για εκείνη «θεραπευτικός» και τόνισε ότι δεν θέλει να  πουλήσει το σπίτι για να μην γίνει θεματικό πάρκο. Όσο για τον απαγωγέα της, η Κάμπους ανέφερε ότι ήταν μια σχιζοφρενική διπλή προσωπικότητα. «Είχε δύο μέρη στην προσωπικότητά του. Αποκαλώ το ένα μέρος την σκοτεινή πλευρά και ήταν σαν μια σχιζοφρενική προσωπικότητα. Νομίζω ότι το άλλο μέρος ήταν η εξωτερική πλευρά, η πλευρά του όμορφου ανθρώπου. Ο γενναίος γιος. Και η σκοτεινή πλευρά... το σκληρό πρόσωπο χωρίς συνείδηση», δήλωσε η νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης