Βίντεο: Βρετανός ζωγράφος δημιουργεί με το... πέος του!

Βίντεο: Βρετανός ζωγράφος δημιουργεί με το... πέος του!

Η ασυνήθιστη «τεχνική» που χρησιμοποιεί ο Βρετανός ζωγράφος Tim Patch παρουσιάστηκε live στην εκπομπή This Morning

Βίντεο: Βρετανός ζωγράφος δημιουργεί με το... πέος του!
Άναυδοι έμειναν το πρωί της Δευτέρας οι παρουσιαστές αλλά και οι τηλεθεατές της βρετανικής πρωινής εκπομπής This Morning, καθώς ο καλεσμένος που κάθισε στον καναπέ για να δώσει συνέντευξη στον Phillip Schofield και στην Holly Willoughby ήταν «ιδιαίτερος».

Πρόκειται για τον ζωγράφο Tim Patch, οποίος έχει το ψευδώνυμο Pricasso. Ο ζωγράφος  δήλωσε στους έκπληκτους παρουσιαστές και στο κοινό, που παρακολουθούσε από το σπίτι, ότι ζωγραφίζει με τα απόκρυφα σημεία του και πιο συγκεκριμένα με το... πέος του!

Κλείσιμο


Η τηλεπαρουσιάστρια Holly Willoughby ανέφερε ότι πρόκειται «
για την πιο τρελλή συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ» ενώ ο ζωγράφος δήλωσε: «χώρισα και αποφάσισα να κάνω κάτι που ήθελα πολύ»
και συμπλήρωσε ότι με τα γεννητικά του όργανα είναι μεν επώδυνο, αλλά έχει την δυνατότητα να «φιλοτεχνεί» 30 κομμάτια την ημέρα.

Πάντως, όσο και να προσπάθησαν οι παρουσιαστές του καναλιού ITV να δουν και να μεταδώσουν την αστεία πλευρά του θέματος, η πλειοψηφία των τηλεθεατών σχολίασε αρνητικά τον καλεσμένο της εκπομπής.

Οι χρήστες στο Twitter με το hashtag #thismorning κατακεραύνωσαν την εκπομπή. «Η εκπομπή έπεσε χαμηλά σήμερα με τον ζωγράφο του πέους», έγραψε ένας χρήστης και κάποιος άλλος ανέφερε: «Έβαλα σήμερα το πρωί να παρακολουθήσω την εκπομπή πίνοντας μια μπύρα. Δεν περίμενα να δω ζωγραφική του πέους. Τι στο διάολο...».



Κάποιοι τηλεθεατές, που ανήκαν στην μειοψηφία, έδειξαν να διασκέδασαν με την εκπομπή. Ένας από αυτούς έγραψε: «Η συνέντευξη με τον ζωγράφο που ζωγραφίζει με το πέος είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης