Απίστευτη εφαρμογή: Παραγγελίες δωρητών σπέρματος μέσω κινητού τηλεφώνου!

Απίστευτη εφαρμογή: Παραγγελίες δωρητών σπέρματος μέσω κινητού τηλεφώνου!

Ο χρήστης μπορεί να βάλει τα χαρακτηριστικά που τον ενδιαφέρουν να έχει ο δωρητής σπέρματος και η εφαρμογή, μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζει μια λίστα  με τους υποψήφιους αναφέροντας τα χαρακτηριστικά τους

Απίστευτη εφαρμογή: Παραγγελίες δωρητών σπέρματος μέσω κινητού τηλεφώνου!
Οι γυναίκες στη Βρετανία θα έχουν πλέον στην διάθεσή τους μία εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας θα μπορούν να επιλέγουν δωρητές σπέρματος.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή που είναι συμβατή με όλα τα κινητά επιτρέπει στις γυναίκες που σκέφτονται να αποκτήσουν παιδί με την συγκεκριμένη μέθοδο να επιλέξουν με βάση τα κριτήρια που θέτουν, όπως φυλή, εθνικότητα και χρώμα ματιών. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η εφαρμογή αυτή θα είναι διαθέσιμη από την Τράπεζα Δωρητών Σπέρματος του Λονδίνου.

Πρόκειται για την εφαρμογή, υπό τον τίτλο: "οrder a daddy", δηλαδή "παρήγγειλε έναν μπαμπά". Ο χρήστης μπορεί να βάλει τα χαρακτηριστικά που τον ενδιαφέρουν να έχει ο δωρητής σπέρματος και η εφαρμογή, μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζει μια λίστα  με τους υποψήφιους αναφέροντας τα χαρακτηριστικά τους.

Κλείσιμο
Αν μάλιστα δεν καλύπτεται κάποιος από αυτές τις πληροφορίες τότε υπάρχει και το plan B:  η επιλογή για περαιτέρω ανάλυση του  δωρητή που αποκαλύπτει τον ιατρικό του φάκελο, αλλά και διάφορα πράγματα για τον χαρακτήρα του όπως για το αν είναι "ευχάριστος", εάν έχει καλούς τρόπους κ.α.

Εάν τελικά μία γυναίκα καταλήξει σε κάποιον δωρητή σπέρματος, τότε δεν έχει παρά να πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 950 λιρών για ένα δείγμα σπέρματος, μέσω της εφαρμογής, το οποίο θα αποσταλεί στην κλινική που επιλέγει η ενδιαφερόμενη που έκανε την αγορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης