Τέχνη κάτω από το νερό! - Μοναδικές λήψεις με γυμνά μοντέλα στα νησιά Φίτζι και το Μαλιμπού

Τέχνη κάτω από το νερό! - Μοναδικές λήψεις με γυμνά μοντέλα στα νησιά Φίτζι και το Μαλιμπού

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο φωτογράφος, ο Joel Coleman , ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρει τα μοντέλα με τις σωστές αναλογίες αλλά και με τη κατάλληλη φυσική κατάσταση που θα άντεχαν να κρατήσουν την ανάσα τους μέσα στο νερό

Τέχνη κάτω από το νερό! - Μοναδικές λήψεις με γυμνά μοντέλα στα νησιά Φίτζι και το Μαλιμπού
Αυτό κι αν είναι Τέχνη! Καλλίγραμμα κορμιά από νεαρά μοντέλα δανείζουν το σώμα τους και το ταλέντο τους για ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφικές λήψεις κάτω από το νερό αφήνουν άφωνο κάθε θεατή και αποτυπώνουν τη σκληρή δουλειά του καλλιτέχνη φωτογράφου. 

Τα μοντέλα βούτηξαν στα κρυστάλλινα νερά του Μαλιμπού, αλλά και στα νησιά Φίτζι, και προσπάθησαν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το έργο. 

Κλείσιμο
Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο φωτογράφος, ο Joel Coleman , ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρει τα μοντέλα με τις σωστές αναλογίες αλλά και με τη κατάλληλη φυσική κατάσταση που θα άντεχαν να κρατήσουν την ανάσα τους μέσα στο νερό. Μπορεί κάποιος επιπόλαια να σχολιάσει ότι είναι απλά φωτογραφία κάτω από το νερό, ωστόσο αξίζει να καταγραφεί ότι η δουλειά του ολοκληρώθηκε έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. 

«Ψάχνουμε πάντα για καθαρά. γαλανά νερά έτσι ώστε να έχουμε το πιο άρτιο αποτέλεσμα. Ταξιδεύουμε πολύ και  το επόμενο project θα γίνει στα νησιά του Σολομώντα», περιγράφει ο καλλιτέχνης. 

Η έκθεση με τις Γοργόνες κάτω από το νερό αναμένεται να είναι έτοιμη για να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης