Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες

Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, έπεσε θύμα χάκερ, η  Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι τον συνέλαβε χάκερ

Συνελήφθη ο χάκερ με τις γυμνές φωτογραφίες της Πίπα που ζητούσε 50.000 λίρες
Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε το παρ' ολίγον σκάνδαλο που έχει κάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ να «τρέμει», την ώρα που η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ κάνουν επίσημη επίσκεψη στον Καναδά. 

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, έπεσε θύμα κλοπής από χάκερ, η  Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον χάκερ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος έκλεψε 3.000 φωτογραφίες από το κινητό της Πίπα παραβιάζοντας το icloud της, εμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Crafty Cockney, και αναζητούσε αγοραστή για τις φωτογραφίες, ζητώντας το ποσό των 50.000 λιρών!

Κλείσιμο

Σύμφωνα με το Press Association μετέδωσε ότι ανάμεσά τους υπήρχαν φωτογραφίες όπου απεικονίζονταν ο Γουίλιαμ, η Κέιτ, τα παιδιά τους, αλλά και ακατάλληλες φωτογραφίες της Πίπα και του αρραβωνιαστικού της.

Η Sun ήρθε σε επικοινωνία με τον χάκερ, οποίος πρότεινε να πουλήσει τις φωτογραφίες έναντι του ποσού  των 50.000 λιρών κατ' ελάχιστον, δίνοντας διορία 48 ωρών.

Μάλιστα τόνισε ότι θα έβγαζε τις φωτογραφίες στο σφυρί, διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά. Ωστόσο, τον πρόλαβε η Σκότλαντ Γιαρντ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης