Βίντεο-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν σε... ζωντανή μετάδοση ενώ έπαιζε Pokemon Go

Βίντεο-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν σε... ζωντανή μετάδοση ενώ έπαιζε Pokemon Go

Σε ενασχόληση υψηλού κινδύνου έχει εξελιχθεί η αναζήτηση των χαριτωμένων τεράτων, αφού συχνά παρασύρει τους παίκτες σε σκοτεινά και απομονωμένα μέρη

Βίντεο-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν σε... ζωντανή μετάδοση ενώ έπαιζε Pokemon Go
Σε ενασχόληση υψηλού κινδύνου έχει εξελιχθεί η αναζήτηση των χαριτωμένων τεράτων του Pokemon Go, αφού συχνά παρασύρει τους παίκτες σε σκοτεινά και απομονωμένα μέρη, όπου μπορούν εύκολα να πέσουν θύματα επιθέσεων και ληστειών.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη και σε έναν άτυχο παίκτη από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής τριγυρνούσε σε σκοτεινές γωνίες του Σέντραλ Παρκ, παίζοντας Pokemon Go και μεταδίδοντας μάλιστα τις προσπάθειές του ζωντανά, κάνοντας live streaming σε φίλους του.

Ο RickeyBot, όπως είναι το ψευδώνυμο του χρήστη, φαίνεται στο βίντεο να συζητά αρχικά ανέμελος με τους φίλους του ενώ ψάχνει τα pokemon στο σκοτεινό πάρκο. Ξαφνικά όμως χάνεται από το πλάνο, αφού δέχεται την επίθεση ενός άνδρα ντυμένου με σκουρόχρωμα ρούχα, ο οποίος του ρίχνει γροθιά στο σαγόνι.

Κλείσιμο
Ο άγνωστος δράστης ακούγεται να διατάζει τον RickeyBot να του δώσει τον εξοπλισμό του (ο παίκτης κουβαλούσε μαζί του αρκετές smart συσκευές), την ώρα που οι φίλοι του άτυχου άνδρα παρακολουθούν την επίθεση σοκαρισμένοι.

Ο Νεοϋορκέζος λάτρης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έσπευσε λίγη ώρα αργότερα να καθησυχάσει τους φίλους του λέγοντας ότι είναι ζωντανός και ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να κοιτάζουν το σαγόνι του, που τον πονούσε αρκετά. Οι τοπικές αρχές διερευνούν το περιστατικό και αναζητούν τον βίαιο ληστή, με τη βοήθεια του υλικού που μετέδωσε ζωντανά το θύμα του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης