Βίντεο: Αντί για βέρες άλλαξαν... πύθωνες σε γάμο στην Κίνα

Βίντεο: Αντί για βέρες άλλαξαν... πύθωνες σε γάμο στην Κίνα

Η ιδέα άνηκε στον γαμπρό, ο οποίος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα στους συμπολίτες του να φέρονται με περισσότερη αγάπη στα παρεξηγημένα αυτά πλάσματα

Βίντεο: Αντί για βέρες άλλαξαν... πύθωνες σε γάμο στην Κίνα
Η μόδα για αντισυμβατικούς γάμους έχει αρχίσει να παίρνει... επικίνδυνες διαστάσεις στην Κίνα, με τα νεαρά ζευγάρια να σκέφτονται όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους, έτσι ώστε αυτή η σημαντική μέρα να μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Τζίλιν και επέλεξε να αντικαταστήσει στην τελετή τις... βαρετές και ξεπερασμένες βέρες με κάτι πολύ πιο πρωτότυπο: ένα ζευγάρι τεράστιους πύθωνες, που μάλιστα έγιναν και τα νέα κατοικίδια των νεόνυμφων.

Κλείσιμο


Όπως ανέφερε το ζευγάρι στην εφημερίδα People's Daily Online, οι πύθωνες (που ζύγιζαν 30 και 15 κιλά) συμβολίζουν την αγάπη τους για την άγρια ζωή. Η ιδέα να αλλάξουν φίδια και όχι βέρες στο γάμο τους άνηκε στον γαμπρό, ο οποίος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα στους συμπολίτες του να φέρονται με περισσότερη αγάπη στα παρεξηγημένα αυτά πλάσματα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι ποζάρει και αγκαλιάζεται τυλιγμένο με τα πελώρια φίδια, χωρίς να δείχνει ίχνος φόβου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης