Μισέλ Ομπάμα: Κάλεσε τους νέους να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον

Μισέλ Ομπάμα: Κάλεσε τους νέους να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον

Μια δυνατή σύμμαχο βρήκε η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ με τους Δημοκρατικούς Χίλαρι Κλίντον στο πρόσωπο της Πρώτης Κυρίας της χώρας

Μισέλ Ομπάμα: Κάλεσε τους νέους να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, είναι δημοφιλής και όπου και αν παραβρεθεί κλέβει τις εντυπώσεις. Πρόσφατα, καθήλωσε τους τηλεθεατές στα τηλεοπτικά talkshows του Τζέιμς Κόρντεν και της Έλεν ντε Τζένερις. Η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς για την προεδρία των ΗΠΑ, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη σύμμαχο αυτή την περίοδο για να την στηρίξει από την σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους ψηφοφόρους της την Πέμπτη και πραγματοποίησε ομιλία στη Βόρεια Καρολίνα, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε και τις φήμες για την υγεία της. Όμως, από την Παρασκευή στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον τάχθηκε ενεργά και δυναμικά η Μισέλ Ομπάμα, η οποία, όπως φαίνεται, ανέλαβε να προσελκύσει δύο σημαντικές κατηγορίες ψηφοφόρων, τους νέους και τους μαύρους.

Κλείσιμο


Έτσι, σε ομιλία της στο πανεπιστήμιο George Mason University της Βιρτζίνια η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάλεσε τους νέους να αγωνιστούν για να εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και ανέφερε:
«Δεν είναι αρκετό μόνο να είστε παρόντες σε μια ομιλία και να τραβάτε μερικές selfies. Δεν είναι αρκετό να θυμώνετε. Πρέπει να αναλάβουμε δράση. Είναι σαφές ότι υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορούμε να εμπιστευτούμε σε αυτές τις εκλογές και είναι η φίλη μας Χίλαρι Κλίντον».

Παρόλο που η Μισέλ Ομπάμα απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για τον αντίπαλο της Χίλαρι Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, εν τούτοις άφησε αιχμές για το πρόσωπό του λέγοντας:
«Η προεδρία δεν αλλάζει αυτό που είσαι, αποκαλύπτει ποιος είσαι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης