Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικής ύλης στα συντρίμμια της πτήσης της EgyptAir

Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικής ύλης στα συντρίμμια της πτήσης της EgyptAir

Επανέρχεται το σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης - Οι αιγυπτιακές αρχές δεν αφήνουν τους Γάλλους ερευνητές να συνεχίσουν την έρευνά τους

Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικής ύλης στα συντρίμμια της πτήσης της EgyptAir
Ίχνη εκρηκτικής ύλης ανακάλυψαν την περασμένη βδομάδα Γάλλοι ερευνητές στα συντρίμμια του Airbus A320 της EgyptAir που κατέπεσε τον Μάιο στη Μεσόγειο. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, οι αιγυπτιακές αρχές δεν τους άφησαν να συνεχίσουν τις έρευνες οι οποίες φέρουν στην επιφάνεια και πάλι την θεωρία τος δολιοφθοράς.

Η πτήση MS804, της  EgyptAir  αναχώρησε από το αεροδρόμιο “Charles de Gaulle” του Παρισιού στις 19 Μαΐου με προορισμό το Κάιρο όταν συνετρίβη στην Μεσόγειο παρασύροντας στο θάνατο 66 επιβάτες. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα. 

Για να επιβεβαιωθεί το εύρημα, οι Αιγύπτιοι θέλουν να μοιραστούν το πόρισμα των Γάλλων, όμως η πλευρά των Γάλλων ερευνητών αρνείται οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο αν πρώτα δεν τους επιτραπεί απεριόριστη πρόσβαση στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Κλείσιμο
«Κανένας από τους ερευνητές δεν εμποδίστηκε στο αν συμμετάσχει στις έρευνες, αλλά  το έργο γίνεται από κοινού, όπως ορίζει η διαδικασίας διερεύνησης» ανέφερε πηγή της επιτροπής.

Οι ελεγκτές δεν έλαβαν κανένα σήμα κινδύνου από την πτήση, παρά το γεγονός πως τα συστήματα του αεροπλάνου ανίχνευσαν καπνό. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης