Απίστευτο: Δείτε τη ζημιά που προκάλεσε αετός που καρφώθηκε στη μύτη αεροπλάνου!

Απίστευτο: Δείτε τη ζημιά που προκάλεσε αετός που καρφώθηκε στη μύτη αεροπλάνου!

Ευτυχώς, κανένας από τους 108 επιβάτες του αεροσκάφους δεν τραυματίστηκε και η προσγείωση προχώρησε κανονικά, παρά το σοκ των πιλότων

Απίστευτο: Δείτε τη ζημιά που προκάλεσε αετός που καρφώθηκε στη μύτη αεροπλάνου!
Ο κίνδυνος που μπορεί να αποτελέσει ένα πτηνό, παρά το μικρό του μέγεθος, σε ένα αεροσκάφος είναι εμφανής στην παρακάτω απίστευτη φωτογραφία, που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η επίμαχη φωτογραφία απεικονίζει ένα ένα πουλί - πιθανότατα αετό - που «καρφώθηκε» στη μύτη ενός επιβατικού αεροσκάφους την ώρα της προσγείωσης στο αεροδρόμιο El Fasher στο Σουδάν.

Το Boeing 737, που ανήκει στην εταιρεία Tarco Air, είχε μόλις φτάσει από το Χαρτούμ και είχε εκκινήσει τη διαδικασία προσγείωσης όταν συνέβη το περιστατικό. 

Ευτυχώς, κανένας από τους 108 επιβάτες του αεροσκάφους δεν τραυματίστηκε και η προσγείωση προχώρησε κανονικά, παρά το σοκ των πιλότων.

Σύμφωνα με την Aviation Herald, η «σύγκρουση» του αετού με το αεροσκάφος της πτήσης 3T-400 συνέβη το περασμένο Σάββατο και είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια τρύπα που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αεροσκάφος στη συνέχεια «αποσύρθηκε» για επισκευή.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης