ΗΠΑ: Η sex tape της καθηγήτριας με τον μαθητή έγινε viral στο διαδίκτυο

ΗΠΑ: Η sex tape της καθηγήτριας με τον μαθητή έγινε viral στο διαδίκτυο

Προσέλκυσε πάνω από 10.000 «κτυπήματα» και βέβαια τις αμερικανικέςς αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη της 33χρονης «δασκάλας του έρωτα»

ΗΠΑ: Η sex tape της καθηγήτριας με τον μαθητή έγινε viral στο διαδίκτυο
Ανάρπαστη έγινε στο διαδίκτυο η sex tape που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές μία 33χρονη καθηγήτρια και έναν μαθητή της στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ. Το βίντεο προσέλκυσε πάνω από 10.000 «κτυπήματα» και φυσικά τις αμερικανικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη της Τσαρλάινα Γουίλσον.

Η «δασκάλα του έρωτα», όπως αποδείχθηκε, είχε δημιουργήσει ένα βιντεάκι στο οποίο έκανε μόνη της σεξ, το οποίο και έστειλε σε έναν μαθητή της. Σύμφωνα με την ομολογία της στους αστυνομικούς, με το συγκεκριμένο παιδί είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις για περίοδο μεγαλύτερη των έξι μηνών.

Κλείσιμο


Η 33χρονη συνελήφθη μετά την καταγγελία στην αστυνομία, καθώς το βίντεο είχε γίνει... viral στα social media και ιδιαίτερα στο facebook. «Το βίντεο παρακολούθησαν αμέτρητοι μαθητές, ενώ διαπιστώσαμε ότι είχε πάνω από 10.000 κτυπήματα», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Τζον Μπροκ.



Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ιστορίας, πολλά παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο που δίδασκε η 33χρονη καθηγήτρια, η οποία είχε προσληφθεί μόλις τον Ιανουάριο. Η Τσαρλάινα Γουίλσον διώκεται για βιασμό και σοδομισμό ανηλίκου και για γνωστοποίηση πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου. Η εγγύηση που ορίστηκε για την προσωρινή αποφυλάκισή της ήταν 1.006.000 δολάρια.

Η 33χρονη αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης για πολλά χρόνια, καθώς ο δικαστής στην Αλαμπάμα δεν πρόκειται να ανεχθεί το σεξ μεταξύ καθηγητών και μαθητών στην περιοχή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης