Ο Big Brother της Γερμανίας είναι... «θεόγυμνος»

Ο Big Brother της Γερμανίας είναι... «θεόγυμνος»

Δύο αιθέριες υπάρξεις παρουσιάζουν γεμάτες περηφάνια στιγμές από την πρώτη ημέρα του ριάλιτι, προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό

Ο Big Brother της Γερμανίας είναι... «θεόγυμνος»
Η 27χρονη τηλεπερσόνα Έντονα Τζέιμς και η 26χρονη υποψήφια του ριάλιτι "Bachelor", Τζέσικα Πάζκα, απολαμβάνουν το μπάνιο τους θεόγυμνες σ΄ένα κελάρι μέσα στο οποίο διεξάγεται το γερμανικό ριάλιτι "Promi- Big Brother". 

Προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό, οι δύο αιθέριες υπάρξεις παρουσιάζουν γεμάτες περηφάνια στιγμές από την πρώτη ημέρα του ριάλιτι. Σε θερμοκρασία 20 βαθμών και σ΄ έναν χώρο 60 τετραγωνικών μέτρων  όπου δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό αλλά μόνο αρουραίοι, οι δύο κυρίες αλλάζουν ρούχα αφού πρώτα όμως δροσίστηκαν κάνοντας μπανάκι...



Ο φακός της γερμανικής εφημερίδας "Bild " δεν της ενοχλεί. Έντονα και Τζέσικα έχουν συμφιλιωθεί απολύτως με το σώμα τους και το επιδεικνύουν χωρίς ντροπές. Η Πασκά μάλιστα δεν διστάζει να σχολιάσει μπροστά στην κάμερα τα ευμεγέθη στήθη της Έντονα που έχουν 1,5 λίτρα σιλικόνης το καθένα.
Κλείσιμο



"Ο, είναι τόσο μεγάλα όσο το κεφάλι μου", λέει χαμογελώντας. Από την πλευρά της, η 54χρονη ηθοποιός Ντόλι Ντόλαρ, δεν είναι τόσο ευγενική : "Είναι σαν μία φιγούρα κόμικ όπως ο Μίκι Μάους".

Οι άλλοι υποψήφιοι που συμμετέχουν στο "Promi- Big Brother" είναι λιγότερο συναρπαστικοί:
"Ο Ολυμπιονίκης παλαιστής, Φρανκ Στάμπλερ και ο ηθοποιός Στέφεν Ντιρ δεν έχουν κάτι να δείξουν στους τηλεθεατές οπότε το έχουν ρίξει στη μαγειρική... Μαζί με την Ντόλι μαγειρεύουν στιφάδο.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης