Ισπανία: Άνδρας «τρύπωσε» σε αυτοκίνητο για να το κλέψει και κόντεψε να πεθάνει!

Ισπανία: Άνδρας «τρύπωσε» σε αυτοκίνητο για να το κλέψει και κόντεψε να πεθάνει!

Ο άνδρας βρέθηκε αφυδατωμένος και παραλίγο να πεθάνει, όταν τελικά διασώθηκε από την περιφερειακή αστυνομική δύναμη της Καταλονίας

Ισπανία: Άνδρας «τρύπωσε» σε αυτοκίνητο για να το κλέψει και κόντεψε να πεθάνει!
Ούτε που περνούσε από το μυαλό του επίδοξου ληστή, πως όταν ξεκινούσε να να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο, θα έφτανε σε σημείο να τον σώσει η αστυνομία της Βαρκελώνης. Οι αρχές τον διέσωσαν αφού είχε περάσει 4 ώρες παγιδευμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Ο άνδρας βρέθηκε αφυδατωμένος και παραλίγο να πεθάνει, όταν τελικά διασώθηκε από την περιφερειακή αστυνομική δύναμη της Καταλονίας.

«Ευτυχώς που σήμερα είχε συννεφιά, γιατί διαφορετικά θα ήταν νεκρός» εξήγησε ο Χουάν Κάρλς Βαλέρο, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ήθελε να ληστέψει ο άνδρας.

Κλείσιμο
Ο Βαλέρο εξήγησε πως έλαβε μία κλήση από την περιφερειακή αστυνομία ζητώντας του να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του, επειδή ένας άνδρας είχε παγιδευτεί μέσα και υπέφερε από θερμοπληξία.

Όπως λέει ο ίδιος, ο άνδρας, πιθανότατα Ιρακινός, είχε μπει από την πίσω πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του, την ώρα που ο Βαλέρο είχε κατέβει για να αγοράσει ένα εισιτήριο ελεγχόμενης στάθμευσης από το μηχάνημα. Ο ιδιοκτήτης επέστρεψε, τοποθέτησε το εισιτήριο στο παρμπρίζ και κλείδωσε το όχημα, χωρίς να συνειδητοποιήσει πως ο κλέφτης είχε μπει στο εσωτερικό του.

Ο επίδοξος κλέφτης δεν μπορούσε να απενεργοποιήσει το κεντρικό σύστημα κλειδώματος από το εσωτερικό του οχήματος και αναγκάστηκε να περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι κάποιος να τον εντοπίσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης