Βρετανία: Σάλος με βίντεο που δείχνει δήμαρχο να «σνιφάρει» κόκα στην τουαλέτα

Βρετανία: Σάλος με βίντεο που δείχνει δήμαρχο να «σνιφάρει» κόκα στην τουαλέτα

«Μου την έστησαν, ήμουν μεθυσμένος και δεν ήξερα ότι ήταν ναρκωτικά» λέει τώρα ο Rix προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα

Βρετανία: Σάλος με βίντεο που δείχνει δήμαρχο να «σνιφάρει» κόκα στην τουαλέτα
Πληθαίνουν οι φωνές στη Βρετανία που ζητούν την παραίτηση του δημάρχου της πόλης Ντόβερ μετά από δημοσιοποίηση βίντεο που τον δείχνει να «σνιφάρει» κόκα σε μια τουαλέτα, χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail ο ίδιος αρνείται να παραιτηθεί, ισχυριζόμενος ότι «του την έστησαν» και - όσο απίστευτο κι αν φαίνεται - ότι δεν ήξερε πως η λευκή ουσία που έβαζε στη μύτη του ήταν... ναρκωτικά!

Ο 54χρονος Neil Rix ζήτησε σήμερα επίσημα συγγνώμη για την συμπεριφορά του, την οποία ωστόσο δεν θεωρεί επαρκή αιτία για να να εγκαταλείψει το αξίωμά του. Όπως ισχυρίστηκε, επιτήδειοι «του την έστησαν», ρίχνοντάς του κάτι στο ποτό για να τον κάνουν να παραφερθεί, να τραβήξουν αυτό το ενοχοποιητικό βίντεο και να τον εκβιάσουν. 

Κλείσιμο
«Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ήμουν ζαλισμένος από το ποτό. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που "σνιφάρισα". Θα μπορούσε να ήταν ζάχαρη άχνη ή κάτι τέτοιο», είπε ο... ανεκδιήγητος δήμαρχος, ο οποίος φυσικά στο επίμαχο βίντεο δεν έδειχνε ούτε μεθυσμένος ούτε να μην ξέρει τι κάνει.

Στο κλιπ διάρκειας 1 λεπτού και 7 δευτερολέπτων που τον «καίει», ο Rix φαίνεται να μπαίνει στην τουαλέτα με έναν άγνωστο άνδρα και μάλιστα να λέει «Γρήγορα, κλείσε την πόρτα. Δεν θέλω να κοιτάξει κανείς και να με δει να το κάνω αυτό». Στη συνέχεια, με την ενθάρρυνση του αγνώστου σνιφάρει αργά μια γραμμή από την άσπρη σκόνη με ένα χαρτονόμισμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης