Ο... Βλάντιμιρ Πούτιν συνελήφθη στη Φλόριντα!

Ο... Βλάντιμιρ Πούτιν συνελήφθη στη Φλόριντα!

Οι αστυνομικοί έμειναν... άγαλμα όταν διαπίστωσαν ποιον είχαν απέναντί τους

Ο... Βλάντιμιρ Πούτιν συνελήφθη στη Φλόριντα!
Παγκόσμια είδηση αποτέλεσε η σύλληψη ενός 48χρονου άνδρα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος χρησιμοποιούσε ένα μέρος των εγκαταστάσεων ενός σούπερ μάρκετ στη West Palm Beach, όντας άστεγος. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το όνομά του, καθώς ο «καταπατητής» ονομαζόταν... Πούτιν!

Ο... Ρώσος πρόεδρος, αν και έγχρωμος και δίχως στέγη, αρνήθηκε να δώσει το όνομά του στους αστυνομικούς, οι οποίοι επενέβησαν για να τον απομακρύνουν από το σημείο. Ο 48χρονος άνδρας είχε ενοχληθεί πολλές φορές από τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ, αλλά δεν έφευγε, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Μάλιστα, ενοχλούσε τους υπαλλήλους, καθώς τους φώναζε και τους απειλούσε.

Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, εκείνος δεν δεχόταν να πει το όνομά του. Τότε συνελήφθη και όταν πέρασαν τα στοιχεία του στο πρόγραμμα αναγνώρισης, διαπίστωσαν ότι μοιραζόταν το ίδιο επώνυμο με έναν από τους ισχυρότερους άνδρες στον πλανήτη, το Ρώσο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν!
Κλείσιμο

Αν συνδέονται έστω και με μακρινή συγγένεια; Το σίγουρο είναι πως, βάσει της εικόνας, μπορούμε χωρίς δεύτερη σκέψη να το αποκλείσουμε ως ενδεχόμενο. Ο Πούτιν της Φλόριντα, πάντως, θα δικαστεί μέσα στον Σεπτέμβριο και πιθανόν να βρει στέγη σε κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα των ΗΠΑ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης