Ούμα Αμπεντίν: Το δεξί χέρι της Χίλαρι και ο ρόλος-κλειδί στo «e-mail-gate»

Ούμα Αμπεντίν: Το δεξί χέρι της Χίλαρι και ο ρόλος-κλειδί στo «e-mail-gate»

Eμφανίζεται να παίζει τον ρόλο μεσάζοντα μεταξύ Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Ιδρύματος Κλίντον, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στο αμερικανικό υπουργείο στους διάσημους φίλους, ειδικά τους δωρητές του ιδρύματος

Ούμα Αμπεντίν: Το δεξί χέρι της Χίλαρι και ο ρόλος-κλειδί στo «e-mail-gate»
Τα αίματα έχουν ανάψει στις ΗΠΑ καθώς σε 69 ημέρες διεξάγονται οι εκλογές του Νοεμβρίου με την Χίλαρι και τον Τραμπ να κονταροχτυπιούνται για την προεδρία της χώρας.  

Με χτυπήματα κάτω από τη μέση, ο Αμερικανός Μίδας προσπαθεί να βάλει την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στο περιθώριο την ώρα που δημοσκόπηση των "Los Angeles Times" δείχνει πως η διαφορά των δύο πολιτικών αντιπάλων είναι μικρή. 

Η πρώην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα προηγείται με 44,2% έναντι του Τραμπ ενώ ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 43,6 %. 

Κι ενώ οι υποψήφιοι των δύο κομμάτων δίνουν μάχη σώμα με σώμα ο Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας από την αντίπαλό του να δώσει στην δημοσιότητα τις ιατρικές της εξετάσεις προκειμένου να αποδείξει στους Αμερικανούς ότι χαίρει άκρας υγείας όπως η ίδια ισχυρίζεται. 

Μέσω Twitter o Αμερικανός μεγιστάνας ζήτησε από την Χίλαρι να δημοσιοποιήσει τον ιατρικό της φάκελο εν μέσω έντονων φημών ότι η υγεία της έχει κλονιστεί.
Κλείσιμο

Κι ενώ για την Χίλαρι Κλίντον η αναμέτρηση θα μπορούσε να είναι... περίπατος, η υπόθεση του προσωπικού λογαριασμού του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου εξακολουθεί να ρίχνει βαριά τη σκιά της στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα η πέτρα του σκανδάλου είναι η Ούμα Αμπεντίν, η γοητευτική σαουδαραβικής καταγωγής βοηθός της Χίλαρι και πολύπαθη σύζυγος του Άντονι Ουίνερ, πρώην αστέρα των Δημοκρατικών, που καταστράφηκε πολιτικά επειδή είχε εμμονή με το «σέξτινγκ» και την αποστολή φωτογραφιών των γεννητικών του οργάνων.

Η Αμπεντίν, η οποία θεωρείται δεξί χέρι της Κλίντον, εμφανίζεται από τα πρόσφατα δημοσιοποιηθέντα e-mails της να παίζει τον ρόλο μεσάζοντα μεταξύ Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Ιδρύματος Κλίντον, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στο αμερικανικό υπουργείο στους διάσημους φίλους, ειδικά τους δωρητές του ιδρύματος. 

Για να ανέβει στα... μάτια των Αμερικανών πολιτών, αποφάσισε να "θυσιάσει" τον άτακτο ερωτικά σύζυγό της. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Ούμα έδωσε στον σύζυγό της τα παπούτσια στο χέρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης