Αυτό ίσως είναι το χειρότερο tweet του Ντόναλντ Τραμπ

Αυτό ίσως είναι το χειρότερο tweet του Ντόναλντ Τραμπ

«Αηδιαστική» χαρακτηρίστηκε η ανάρτηση του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ για τον θάνατο εξαδέλφης του σταρ του NBA Dwyane Wade

Αυτό ίσως είναι το χειρότερο tweet του Ντόναλντ Τραμπ
Όλο και πιο χαμηλά εμφανίζεται διατεθειμένος να πέσει ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη νίκη στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ακόμα και ο θάνατος μιας αθώας γυναίκας δεν αποτελεί για αυτόν τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία να προβάλλει την υποψηφιότητά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή ανάρτησή του στο Twitter για τον χαμό της εξαδέλφης του σταρ του NBA Dwyane Wade.

Η Nykea Aldridge έπεσε νεκρή από τα πυρά δύο ανδρών την Παρασκευή, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το μωρό της στο καροτσάκι του. Σύμφωνα με την αμερικανική αστυνομία, η άτυχη γυναίκα δεν ήταν ο στόχος των δραστών, αλλά είχε την ατυχία να βρίσκεται κοντά στον άνδρα που ήθελαν να σκοτώσουν και έτσι τραυματίστηκε θανάσιμα από «αδέσποτη» σφαίρα. 

Κλείσιμο
Συντετριμμένος, ο σταρ του NBA έγραψε στο Twitter: «Η ξαδέρφη μου σκοτώθηκε σήμερα στο Σικάγο. Άλλη μία πράξη παράλογης βίας για την οποία ευθύνονται τα όπλα. Τέσσερα παιδιά έχασαν τη μαμά τους ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Απίστευτο. #EnoughIsEnough».



Ο κ. Τραμπ, ο οποίος δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι - στην περίπτωσή του - τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι χρυσός, έσπευσε να αδράξει την ευκαιρία με στόχο να ανεβάσει τις μετοχές τους στους Αφροαμερικανούς ψηφοφόρους, μία μερίδα του πληθυσμού που - λόγω των ρατσιστικών του δηλώσεων - δεν φαίνεται καθόλου διατεθειμένη να τον στηρίξει.

«Η ξαδέρφη του Dwyane Wade μόλις σκοτώθηκε βγάζοντας βόλτα το μωρό της στο Σικάγο. Εγώ σας τα 'λεγα. Οι Αφροαμερικανοί ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΡΑΜΠ!», έγραψε ο εκκεντρικός μεγιστάνας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι... εκτός τόπου και χρόνου και ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να προωθήσει τον εαυτό του, με οποιοδήποτε κόστος.



Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Αμερικανού Μίδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τους χρήστες του Twitter να τον επικρίνουν για την πρωτοφανή αναισθησίας του. «Αυτό ήταν ποταπό, ακόμα και για τα δικά σου δεδομένα. Το να χρησιμοποιείς έναν τραγικό θάνατο για πολιτικό όφελος είναι ελεεινό:», έγραψε σε ανάρτησή της η πρώην τραγουδίστρια των Destiny’s child, Michelle Williams.

Άλλοι χρήστες έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την ανάρτηση «αηδιαστική», «άθλια» και «ανήθικη» αλλά και να διαβεβαιώσουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο πως... όχι, οι Αφροαμερικανοί δεν πρόκειται με τίποτα να τον ψηφίσουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης