Viral βίντεο: Δείτε τι έπαθε όταν βούτηξε σε μια μπανιέρα με καυτερή σάλτσα τσίλι

Viral βίντεο: Δείτε τι έπαθε όταν βούτηξε σε μια μπανιέρα με καυτερή σάλτσα τσίλι

Κατάφερε να αντέξει τους αφόρητους πόνους μόνο για ένα λεπτό

Viral βίντεο: Δείτε τι έπαθε όταν βούτηξε σε μια μπανιέρα με καυτερή σάλτσα τσίλι
Το πιο... καυτό μπάνιο του κόσμου έκανε πρόσφατα ο YouTuber Cemre Candar, καταγράφοντας  μάλιστα το εγχείρημά του σε βίντεο και για να το μοιραστεί με τους φίλους και ακόλουθούς του στη δημοφιλή ιστοσελίδα.

Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός αυτός δεν οφείλεται στην θερμοκρασία του νερού (όπως θα περίμενε κανείς) αλλά στην επίδραση που είχε πάνω στο δέρμα του η τεράστια ποσότητα καυτερής σάλτσας τσίλι, η οποία βρισκόταν στην μπανιέρα όταν έκανε την τολμηρή βουτιά.

Ο νεαρός Βρετανός άδειασε πάνω από 1.250 μπουκάλια σάλτσας του εμπορίου για να συγκεντρώσει την ποσότητα που ήθελε και στη συνέχεια μπήκε στην μπανιέρα, βουτώντας μάλιστα και το κεφάλι του κάτω από το καυτερό υγρό. Η σάλτσα τσίλι, η οποία είχε ενισχυθεί με επιπλέον πιπέρι, αμέσως κάλυψε κάθε εκατοστό του σώματός του, μπαίνοντας στα μάτια του και προξενώντας του αφόρητο πόνο.

Κλείσιμο
Ο θαρραλέος YouTuber κατάφερε να μείνει στην μπανιέρα για λίγο παραπάνω από ένα λεπτό, σφαδάζοντας από το τσούξιμο. Το πιο παράξενο δε σχετικά με αυτήν την... πρωτότυπη - αν μη τι άλλο - εμπειρία είναι ότι ο Candar την χαρακτηρίζει ως την καλύτερη ιδέα της ζωής του, παρά το γεγονός ότι τα επώδυνα αποτελέσματά της τον ταλαιπωρούσαν για αρκετές ώρες μετά τη βουτιά!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια views σε λιγότερο από ένα μήνα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης