Πανικός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα

Πανικός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα

Ακούστηκε ένας θόρυβος σαν πυροβολισμός από το εστιατόριο και άπαντες άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο - Αποκλεισμένη η περιοχή από την αστυνομία

Πανικός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα
Στην εκκένωση εμπορικού κέντρου μετά από αναφορές για πυροβολισμούς προχώρησε η αστυνομία Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας.

Το Crabtree Valley Mall ήταν γεμάτο από κόσμο όταν ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια να μην επικρατήσει πανικός, δίχως να στεφθεί με επιτυχία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να αρχίσουν άπαντες να τρέχουν προς την έξοδο, ή για να καλυφθούν. Κάποιοι είχαν πέσει στο πάτωμα, κάνοντας τους νεκρούς και μόλις ακούστηκε η έκκληση από την αστυνομία να εκκενώσουν το χώρο, σηκώθηκαν και άρχισαν να τρέχουν.

Το εμπορικό κέντρο έχει αποκλειστεί, όπως και η γύρω περιοχή, ενώ αναζητούνται οι πιθανοί δράστες. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει τον πανικό δίχως λόγο, καθώς δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας που να δηλώνει ότι άκουσε πυροβολισμούς. Το σήμα, ωστόσο, δόθηκε στις 2:45μ.μ., κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις της τοπικής αστυνομίας.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται από πηγές της αστυνομίας, ακούστηκε ένας θόρυβος σαν πυροβολισμός και αμέσως μετά επικράτησε πανικός, καθώς άπαντες άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του εμπορικού κέντρου. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την επιχείρηση και τον αποκλεισμό της περιοχής, δεν επιβεβαίωσε ωστόσο ότι όντως υπήρξε πυροβολισμός. Σύμφωνα με πηγή από την αστυνομία, ωστόσο, ανεπισήμως πιστοποιήθηκε ότι έπεσαν πυροβολισμοί και αναζητούνται ο ή οι δράστες.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, η αστυνομία δεν εντόπισε τραυματισμένους από σφαίρες, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του πιθανού δράστη.



Σύμφωνα με αναφορές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το εστιατόριο του εμπορικού κέντρου. Ωστόσο, οι τραυματισμοί που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι ελαφροί και προκλήθηκαν από τον πανικό που ακολούθησε. Σε φωτογραφίες φαίνεται να μεταφέρεται ένα άτομο σε φορείο, αλλά δεν έγινε γνωστό αν ο τραυματισμός του προήλθε από σφαίρες ή κάτι άλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν για 10-12 πυροβολισμούς, ενώ μέσα στο εμπορικό κέντρο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, οι οποίοι κρύβονται στα μαγαζιά με εντολή της αστυνομίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Πολίτες εκκενώνουν το εμπορικό κέντρο, βγαίνοντας με τα χέρια ψηλά


Εγκλωβισμένοι σε μαγαζιά, όπου κρύβονται με εντολή της αστυνομίας




Μία τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρεται από δύο άνδρες
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης