Πώς το Pokemon Go έσωσε ένα παγωτατζίδικο από το «λουκέτο»

Πώς το Pokemon Go έσωσε ένα παγωτατζίδικο από το «λουκέτο»

Το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα υγείας

Πώς το Pokemon Go έσωσε ένα παγωτατζίδικο από το «λουκέτο»
Από την ημέρα που το Pokemon GO μπήκε στις ζωές μας, ακούμε και διαβάζουμε σε καθημερινή βάση παράξενες και συχνά αρνητικές ειδήσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας.

Δολοφονίες, ληστείες, τραυματισμοί και καβγάδες έχουν συμβεί σε πολλά μέρη του κόσμου εξαιτίας των μικρών πόκεμον, ωστόσο, φαίνεται ότι το παιχνίδι εκτός από επικίνδυνο, μπορεί να αποδειχθεί και σωτήριο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», το Pokemon GO έσωσε ένα παγωτατζίδικο στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ από βέβαιο «λουκέτο».

Κλείσιμο
Το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Γκάρι Ντίαρ, αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα υγείας, ενώ το κατάστημά του βρισκόταν ένα βήμα πριν το κλείσιμο.

Ωστόσο, από την μέρα που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το Pokemon Go, τα κέρδη της επιχείρησής του τριπλασιάστηκαν!

Πώς, όμως, έγινε αυτή η ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά του παγωτατζίδικου;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κατάστημα βρίσκεται δίπλα σε...  Pokestops, δηλαδή μέρη στα οποία οι παίκτες του Pokemon GO συγκεντρώνονται για να πιάσουν τα πόκεμον.

Κατά την... εξαντλητική -για πολλούς φανατικούς-  αναζήτηση των πόκεμον, λοιπόν, πολλοί παίκτες έκαναν μια στάση στο μαγαζί του Γκάρι Ντίαρ για να ξεκουραστούν, αλλά και να γευτούν ένα παγωτό, γεγονός που έσωσε τελικά το κατάστημα!

«Κάτι τέτοιο δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα περίμενα», είπε στο αμερικανικό δίκτυο NBC ο ιδιοκτήτης του παγωτατζίδικου, έξω από το οποίο σχηματίζονται κάθε μέρα μεγάλες ουρές πελατών χάρη στα μικροσκοπικά «πλασματάκια»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης