Απίστευτο: Νοσοκομείο εγκατέλειψε ηλικιωμένο ασθενή στα σκαλοπάτια του σπιτιού του!

Απίστευτο: Νοσοκομείο εγκατέλειψε ηλικιωμένο ασθενή στα σκαλοπάτια του σπιτιού του!

O 78χρονος συνταξιούχος Alexander Withnell, από το Εδιμβούργο, βρισκόταν σε νοσοκομείο για νοσηλεία - Διαβάστε πώς το νοσοκομείο τον έστειλε πίσω στο σπίτι του, χωρίς να ειδοποιήσει την οικογένειά του - Τι τέλος είχε ο άτυχος ηλικιωμένος;

Απίστευτο: Νοσοκομείο εγκατέλειψε ηλικιωμένο ασθενή στα σκαλοπάτια του σπιτιού του!
Η ιστορία του 78χρονου συνταξιούχου Alexander Withnell μοιάζει απίστευτη και όμως, είναι αληθινή! Ο φιλάσθενος ηλικιωμένος από το Εδιμβούργο έπασχε από διαβήτη, καρδιακά προβλήματα και αρχές άνοιας. Την 1η Αυγούστου εισήχθη στο νοσοκομείο Western General για να του αφαιρεθεί υγρό από τους πνεύμονες.

Στις 8 Αυγούστου το νοσοκομείο έστειλε με ταξί τον άτυχο άνδρα πίσω στο σπίτι, χωρίς να ειδοποιήσει την οικογένειά του ενώ του έδωσε μαζί τα φάρμακά του και στο χέρι του παρέμενε ένα «σωληνάκι», που του υπέδειξαν να το αφαιρέσει μόνος του! 

Κλείσιμο


Όπως υποστηρίζει ο 47χρονος γιος του Melvin στον βρετανικό Τύπο, η 89χρονη μητέρα του Isabella βρήκε τον σύζυγό της έξω από την πολυκατοικία όπου διέμεναν και προσπάθησε να τον τραβήξει στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά το μόνο που κατόρθωσε η ανήμπορη γυναίκα ήταν να τον οδηγήσει μέχρι τα εξωτερικά σκαλιά της πολυκατοικίας ενώ ήταν βράδυ και έκανε πολύ κρύο.

Ο 78χρονος έμεινε επί 20 λεπτά  στην παγωνιά, μέχρι να επιστρέψει ο γιος του από την δουλειά. Τις επόμενες μέρες ο ηλικιωμένος άντρας ήταν ανήσυχος και δεν μπορούσε να κοιμηθεί τις νύχτες ενώ μία εβδομάδα αργότερα απεβίωσε από καρδιακή προσβολή.

Τώρα, ο γιος του δηλώνει ότι ζητά απαντήσεις από το τμήμα του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Σκωτία (NHS Lothian) και υποστηρίζει ότι ο πατέρας του ήταν μεν φιλάσθενος, αλλά, αν το νοσοκομείο δεν τον εγκατέλειπε έξω από το σπίτι μόνο και αβοήθητο θα μπορούσε ακόμα να ζούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης