Ινδός πήγε ταξίδι του μέλιτος με... την φωτογραφία της συζύγου του!

Ινδός πήγε ταξίδι του μέλιτος με... την φωτογραφία της συζύγου του!

Το γαμήλιο ταξίδι είναι για πολλά ζευγάρια όνειρο ζωής - Διαβάστε γιατί ένας νιόπαντρος Ινδός δεν μπόρεσε να πάρει μαζί του την σύζυγό του στην Ιταλία

Ινδός πήγε ταξίδι του μέλιτος με... την φωτογραφία της συζύγου του!
Κάθε νιόπαντρο ζευγάρι, όταν σχεδιάζει τον γάμο του, παράλληλα, ονειρεύεται και το ταξίδι του μέλιτος. Μέρη εξωτικά και ρομαντικά είναι οι συνήθεις προορισμοί για τα ζευγάρια που θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, πριν μπουν στην καθημερινότητα του έγγαμου βίου.

Ο νεαρός Ινδός φωτογράφος Faizan Patel δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την σύντροφό του Sana στις αρχές του μήνα και το ζευγάρι είχε προγραμματίσει ένα ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία.

Όμως, όταν ετοίμαζαν τις αποσκευές τους, η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι είχε χάσει το διαβατήριό της και τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο Faizan είδε την «θετική πλευρά» του ατυχούς περιστατικού και επέλεξε να ταξιδέψει στην Ιταλία με την φωτογραφία της συζύγου του.

Κλείσιμο


Μόλις έφθασε στον προορισμό του ο νιόπαντρος Ινδός μπήκε σε τρένο και ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει να έχει βάλει στο διπλανό κάθισμα την εικόνα της Sana με την λεζάντα: «Έτσι ταξιδεύω με την γυναίκα μου από δω και πέρα»
. Για καλή του τύχη ο Ινδός υπουργός εξωτερικών Sushma Swaraj είδε το tweet του Faizan και του απάντησε ότι θα φροντίσει να εκδοθεί ένα νέο διαβατήριο και βίζα για την σύζυγό του, ώστε να ταξιδέψει το γρηγορότερο στην Ιταλία και να τον συναντήσει.

Ο Faizan Patel δήλωσε στο CNN ότι το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία είχε σχεδιαστεί για την σύζυγό του και εξέφρασε την επιθυμία να την έχει σύντομα δίπλα του.



Τον περασμένο μήνα συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό, όταν ένα ζευγάρι από το Πακιστάν είχε προγραμματίσει να κάνει ένα δεύτερο γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα. Όμως, ο σύζυγος δεν κατόρθωσε να πάρει βίζα και η σύζυγός του επισκέφθηκε την χώρα μας μαζί με τους γονείς του! Η γυναίκα από την Λαχώρη χάρηκε τα αξιοθέατα της Ελλάδας και φωτογραφήθηκε σε αυτά ενώ οι πρωτότυπες φωτογραφίες της, όταν αναρτήθηκαν στα social media έγιναν viral.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης