Νέο βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους της Emirates

Νέο βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους της Emirates

Σκηνές τρόμου στη γεμάτη από καπνούς καμπίνα, λίγο πριν τυλιχθεί στις φλόγες ο κινητήρας- Και βίντεο με τους έντρομους επιβάτες του αεροσκάφους να τρέχουν να σωθούν πριν την έκρηξη

Νέο βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους της Emirates
Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του αεροσκάφους της Emirates, δευτερόλεπτα προτού το φλεγόμενο jet εκραγεί μετά από την αναγκαστική προσγείωσή του σε αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Στο βίντεο από το εσωτερικό της καμπίνας που δημοσίευσε η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail ακούγονται οι κραυγές των επιβατών καθώς σπεύδουν να μαζέψουν τα πράγματά τους για να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο αεροσκάφος. Με φρενιασμένες κινήσεις, το προσωπικό του αερομεταφορέα προσπαθεί να ανοίξει τις εξόδους κινδύνου, ώστε οι σχεδόν 300 επιβάτες να μεταφερθούν έγκαιρα σε ασφαλές μέρος. Η καμπίνα είναι γεμάτη καπνούς, πράγμα που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο των αεροσυνοδών και επιτείνει το αίσθημα πανικού των επιβατών.

Καθώς μια μητέρα οδηγεί τα παιδιά της στην έξοδο κινδύνου, όπου οι επιβάτες εξέρχονται μέσω της ειδικής «τσουλήθρας», μια φωνή ακούγεται να της φωνάζει να «πηδήξει». Εκείνη συνεχίζει να καταγράφει την δραματική της απόδραση και καθώς βγαίνει από το αεροσκάφος η κάμερα του κινητού της συλλαμβάνει για μια στιγμή τη φλεγόμενη μηχανή.

Κλείσιμο

Λίγα μόλις λεπτά από την έξοδο του τελευταίου επιβάτη από τον αεροσκάφος, το jet της Emirates εξερράγη, προκαλώντας τον θάνατο του ηρωικού πυροσβέστη  asim Issa Mohammed Hassan.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, τόσο οι 282 επιβάτες όσο και τα 18 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν με ασφάλεια πριν από την έκρηξη και κανείς δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, οι επιβάτες της πτήσης «ενημερώθηκαν από τον πιλότο λίγα λεπτά πριν από την άφιξη στο αεροδρόμιο ότι υπήρχε πρόβλημα με τον «μηχανισμό προσγείωσης». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αφίξεις προς το συγκεκριμένο αερολιμένα του Ντουμπάι έχουν σταλεί σε άλλα αεροδρόμια και όλες οι αναχωρήσεις έχουν επίσης αναβληθεί.


Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει από τα διεθνή μέσα και ένα άλλο συγκλονιστικό βίντεο, που έδειχνε τους επιβάτες να τρέχουν έντρομοι στον αερολιμένα για να σωθούν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης