Ιταλία: Η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί τόπους συνάθροισης μουσουλμάνων

Ιταλία: Η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί τόπους συνάθροισης μουσουλμάνων

Ένας Σύρος συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της συμμετοχής σε οργάνωση η οποία στήριζε την διεθνή τρομοκρατία - Ένας Πακιστανός ο οποίος συνελήφθη στο Μιλάνο, φέρεται να ετοίμαζε εδώ και καιρό τρομοκρατική επίθεση στην Ιταλία

Ιταλία: Η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί τόπους συνάθροισης μουσουλμάνων
Συνεχίζονται στην Ιταλία οι συλλήψεις και απελάσεις υπόπτων για ισλαμιστική τρομοκρατική δράση.

Ένας Σύρος είκοσι τριών ετών, ο οποίος διέμενε στην πόλη Βαρέζε, συνελήφθη από την αστυνομία της Γένοβας με την κατηγορία της συμμετοχής σε οργάνωση η οποία στήριζε την διεθνή τρομοκρατία.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν έως τώρα από τις έρευνες, ο συλληφθείς ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Συρία για να ενταχθεί στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους. Παράλληλα, στα πλαίσια της ίδιας, πάντα, έρευνας πραγματοποιήθηκαν πέντε έφοδοι στην ευρύτερη περιοχή της Γένοβας.

Κλείσιμο
Παράλληλα, ένας Πακιστανός ο οποίος συνελήφθη στο Μιλάνο, φέρεται να ετοίμαζε εδώ και καιρό τρομοκρατική επίθεση στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογραφικός όμιλος Μπερλουσκόνι, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, είχε πει στην γυναίκα του ότι «είναι εύκολο να οργανώσει κανείς τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της ιταλικής συμπρωτεύουσας».

Την ίδια ώρα, οι ιταλικές υπηρεσίες ασφαλείας άρχισαν παρακολουθούν χίλια τριακόσια σημεία και κέντρα «συνάθροισης μουσουλμάνων», τα οποία περιλαμβάνουν γραφεία αποστολής χρημάτων, εμπορικά καταστήματα με τρόφιμα και ενδύματα, και πολλά καφέ -μπαρ από τα οποία υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης