ΗΠΑ: Αυτοπυροβολήθηκε προσπαθώντας να γυρίσει βίντεο για το Snapchat

ΗΠΑ: Αυτοπυροβολήθηκε προσπαθώντας να γυρίσει βίντεο για το Snapchat

H 22χρονη «χαζολογούσε» την Κυριακή με ένα ημιαυτόματο πιστόλι και προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει το «παιχνίδι» της με την κάμερα του κινητού της

ΗΠΑ: Αυτοπυροβολήθηκε προσπαθώντας να γυρίσει βίντεο για το Snapchat
Μια νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε να γυρίσει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, ενώ έπαιζε με ένα πιστόλι, προκειμένου να το αναρτήσει στην ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat πυροβόλησε κατά λάθος το... τηλέφωνό της και τραυματίστηκε στο χέρι, γνωστοποίησαν σήμερα οι αρχές της Φλόριντας, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Η Ρετζίνα Πάουελ, 22 ετών, περιέγραψε ότι «έπαιζε ανόητα» την Κυριακή με ένα ημιαυτόματο πιστόλι και προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει το «παιχνίδι» της προκειμένου να αναρτήσει τα πλάνα στον ιστότοπο Snapchat όταν τράβηξε την σκανδάλη, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Βολούσια.

Η σφαίρα κατέστρεψε το τηλέφωνό της και την τραυμάτισε την ίδια στον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού της χεριού.

Κλείσιμο
Η αστυνομία αναζητά το όπλο, το οποίο η θεία του θύματος είπε ότι πέταξε από το παράθυρο του οχήματός της, ενώ μετέφερε την ανιψιά της στο νοσοκομείο.

Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στις ΗΠΑ από πυροβόλα όπλα. Μεταξύ αυτών 20.000 σε περιστατικά αυτοκτονιών. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) κατέγραψαν 586 δυστυχήματα με πυροβόλα όπλα τον περασμένο χρόνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης