Το Ισλαμικό Κράτος «σπάει το σταυρό» και προαναγγέλλει νέες επιθέσεις κατά Δυτικών

Το Ισλαμικό Κράτος «σπάει το σταυρό» και προαναγγέλλει νέες επιθέσεις κατά Δυτικών

Στο στόχαστρό τους ο Πάπας και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία - «Όσο χλευάζετε τη θρησκεία μας, τόσο θα απαντούμε με σφαίρες και μαχαίρια», απειλούν - Σελίδες βουτηγμένες στο αίμα με φωτογραφίες αποκεφαλισμών 

Το Ισλαμικό Κράτος «σπάει το σταυρό» και προαναγγέλλει νέες επιθέσεις κατά Δυτικών
Κηρύττουν το μίσος, απειλούν με νέες επιθέσεις, θέτουν στο στόχαστρό τους τον Πάπα Φραγκίσκο, αλλά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, «βλέπουν» στο πρόσωπο του Δαρβίνου, του Μαρξ, του Νίτσε και του Φρόιντ τους υπεύθυνους για τη «δυτική παρακμή»…



Κλείσιμο
Ο λόγος για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που στο νέο τεύχος του περιοδικού τους, «Dabiq», προαναγγέλλουν επιθέσεις κατά χριστιανικών εκκλησιών ακολουθώντας το μοτίβο της σφαγής του 86χρονου ιερέα Ζακ Αμέλ στη Νορμανδία από 19χρονους «μοναχικούς λύκους».

Στο 15ο τεύχος του, το έντυπο των τζιχαντιστών με τίτλο «Σπάσε το σταυρό» καλεί τους «
κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση να πλήξουν «χωρίς καθυστέρηση» τους άπιστους, θέτοντας σαν παράδειγμα το μακελειό σε Ορλάντο, Μπαγκλαντές, Νίκαια, Μόναχο.



Το Ισλαμικό Κράτος εκτιμά πως οι θεωρίες του Δαρβίνου, του Καρλ Μαρξ, του Εμίλ Ντιρκέμ, του Μαξ Βέμπερ, Σίγκμουντ Φρόυντ οδήγησαν τις γενιές να πιστέψουν ότι η θρησκεία είναι αποτέλεσμα απλοϊκών ανθρώπων και ότι η σεξουαλική επαφή αποτελεί την κύρια αιτία πίσω τις αποφάσεις και τις ενέργειες των ανθρώπων, με αποτέλεσμα να επέλθει η καταστροφή της θρησκείας, της ηθικής και της κοινωνίας. 

Στις 82 σελίδες του παρατίθενται, λοιπόν, οι λόγοι για τους οποίους οι τζιχαντιστές μισούν τους αλλόθρησκους και δη τους Δυτικούς, εξηγώντας βέβαια ότι «πρώτα και κύρια σας μισούμε γιατί είστε άπιστοι, διότι απορρίπτετε την μοναδικότητα του Αλλάχ […] γιατί κατασκευάζετε ψεύδη εναντίον του και κατά της προφητείας του».



Παράλληλα, οι συντάκτες του περιοδικού αναφέρουν ότι το Ισλαμικό Κράτος μισεί τους Δυτικούς «για τα εγκλήματα κατά του Ισλάμ», επισημαίνοντας πως θα απαντήσουν στις «παραβιάσεις κατά της θρησκείας μας».

Εφόσον, λοιπόν, οι «άπιστοι» συνεχίζουν να «χλευάζουν τη θρησκεία μας, να προσβάλλουν τους προφήτες του Αλλάχ -συμπεριλαμβανομένων του Νώε, του Αβραάμ, του Μωυσή, του Ιησού και του Μωάμεθ- να καίνε το Κοράνι, και να διαβάλλουν ανοιχτά τους νόμους της σαρία, θα συνεχίσουμε να εκδικούμαστε, όχι με συνθήματα και πλακάτ, αλλά με σφαίρες και μαχαίρια».

Την ίδια στιγμή, δεσμεύονται να επιτεθούν σε όσους εξακολουθούν να «βομβαρδίζουν, να σκοτώνουν και να στοχεύουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά», ενώ επισημαίνουν πως μισούν τους αλλόθρησκους «επειδή εισβάλλουν στη γη μας και αγωνίζονται για να μας διώξουν έξω από αυτή. Όσο υπάρχει έστω μία ίντσα εδάφους για να την ανακτήσουμε, η τζιχάντ θα συνεχίσει να αποτελεί προσωπική υποχρέωση κάθε μουσουλμάνου».



Μεταξύ των στόχων των τζιχαντιστών συγκαταλέγεται, όμως, και ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης» προς τους μουσουλμάνους.

Πέραν του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, όμως, στο στόχαστρο τους θέτουν τους Κόπτες, αλλά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, ενώ μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο έντυπο απεικονίζει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.




Στις σελίδες που «ντύνονται» με αίμα καθώς δημοσιεύονται εικόνες από φρικτές εκτελέσεις, αποκεφαλισμούς με λεζάντα «το σπαθί αποτελεί μέρος του νόμου του Αλλάχ» και λιθοβολισμούς επειδή το θύμα κρίθηκε ομοφυλόφιλο, οι «στρατιώτες του Χαλιφάτου» τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να μάχονται κατά των δυνάμεων των «άπιστων» αντιγράφοντας τις «επιχειρήσεις των μουτζαχεντίν» των τελευταίων μηνών.

Ανάμεσα στα παραδείγματα που αναφέρονται συμπεριλαμβάνεται η επίθεση του 17χρονου Μουχαμάντ Ριγιάντ, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι πέντε επιβάτες περιφερειακού τρένου στο Βίρτσμπουργκ της Γερμανίας, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

«Λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, ο αδελφός Μουχαμάντ Νταλίλ εξαπέλυσε επίθεση με στόχο μία ομάδα σταυροφόρων στην πόλη Άνσμπαχ. Πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, τραυματίζοντας 15 από αυτούς, τέσσερις από τους οποίους φέρουν σοβαρά τραύματα», γράφει το περιοδικό και καλεί τον Αλλάχ να διασφαλίσει το «ανώτατο επίπεδο του Παραδείσου σε εκείνους που ήταν πιστοί στη συμφωνία τους να πολεμήσουν κατά των εχθρών, αποτελώντας έμπνευση σε όσους βρίσκονται στη γη των σταυροφόρων, ώστε να τους χτυπήσουν στα πιο ευάλωτα σημεία τους και να ικανοποιήσουν την υπόσχεσή του Αλλάχ για νίκη».

Οι δράστες των αιματηρών επιθέσεων, μάλιστα, χαρακτηρίζονται «λέοντες του Ισλαμικού Κράτους» που καταπιάνονται με τα «θηράματά» τους στο Ιράκ, τη Συρία, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, το Ορλάντο, στέλνοντας ένα «ξεκάθαρο μήνυμα», αυτό του πολέμου ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τα έθνη των άπιστων.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης