Αυστραλός είχε κρύψει 200.000 δολάρια στον... αερόσακο του αυτοκινήτου του!

Αυστραλός είχε κρύψει 200.000 δολάρια στον... αερόσακο του αυτοκινήτου του!

Ο 64χρονος άνδρας παραπέμφθηκε σε δίκη για τις 25 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για πληθώρα οικονομικών εγκλημάτων

Αυστραλός είχε κρύψει 200.000 δολάρια στον... αερόσακο του αυτοκινήτου του!
Μία απίστευτη κρυψώνα βρήκε ένας 64χρονος Αυστραλός στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας, προκειμένου να αποκρύψει το... μαύρο χρήμα που είχε καταφέρει να συλλέξει στη διάρκεια του εργασιακού του βίου.

Ο άνδρας είχε κρύψει 200.000 δολάρια στη θέση του... αερόσακου, στο αυτοκίνητό του, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα γλίτωνε την εφορία και τα... περαιτέρω που συνεπάγονται βάσει της αυστραλιανής νομοθεσίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας της τροχαίας εθνικών οδών, στο West Wyalong. Όταν οι αστυνομικοί με τα ειδικά όργανα κατάφεραν να εντοπίσουν τα... πακέτα με τα δολάρια στον αερόσακο του συνοδηγού, έμειναν με το στόμα ανοικτό, καθώς δεν είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια ιστορία στη διάρκεια της πορείας τους.

Κλείσιμο
Ο 64χρονος άνδρας παραπέμφθηκε σε δίκη για τις 25 Αυγούστου, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα αρκετά βαρύ κατηγορητήριο για πληθώρα οικονομικών εγκλημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης