ΗΠΑ: Το Σμιθσόνιαν αναζητεί έναν... ειδικό στις μπύρες

ΗΠΑ: Το Σμιθσόνιαν αναζητεί έναν... ειδικό στις μπύρες

«Αναζητούμε έναν υποψήφιο με πολλά προσόντα, ο οποίος θα έχει πτυχίο τόσο σε θέματα εμπορίου όσο και στην ιστορία», τόνισε, ενθαρρύνοντας τους ιστορικούς και ιδίως όσους έχουν κάποια ειδίκευση στην ιστορία της ζυθοποιίας, να στείλουν τα βιογραφικά τους

ΗΠΑ: Το Σμιθσόνιαν αναζητεί έναν... ειδικό στις μπύρες
Πώς θα σας φαινόταν να πληρώνεστε με 65.000 δολάρια το χρόνο, για να πίνετε μπύρες, να ταξιδεύετε σε όλη τη χώρα με τα έξοδα πληρωμένα και να γράφετε εκθέσεις; Το όνειρο ζωής χιλιάδων ανθρώπων, θα έχει την ευκαιρία να πραγματώσει ένας... ειδικός στις μπύρες, τον οποίο αναζητά με αγγελία το μουσείο Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ!

Το μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον αναζητεί πραγματικά έναν ειδικό στις μπίρες, ο οποίος θα εδρεύει στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα αναλάβει να καταγράψει την ιστορία της ζυθοποιίας στις ΗΠΑ. Στον τυχερό υποψήφιο που θα επιλεγεί τελικά, θα προσφερθεί τριετής σύμβαση εργασίας. Βασική αποστολή του θα είναι να δοκιμάσει τις διάφορες μπίρες στα ζυθοποιεία όλης της χώρας. Θα πρέπει όμως να είναι και σε θέση να γράφει άρθρα και να κάνει έρευνες για τις εκθέσεις και τα αρχεία του τμήματος διατροφής του μουσείου.

Η μικρή αγγελία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του μουσείου και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που στο τέλος διακόπηκε η πρόσβαση στη σελίδα των «Θέσεων Εργασίας». "Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες διάβασαν την αγγελία", είπε η διευθύντρια του τμήματος, Σούζαν Έβανς, διασκεδάζοντας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. "Νομίζω ότι η προσφορά μας έκανε τόσο θόρυβο επειδή οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι που τελικά ενδιαφερόμαστε για κάτι που τους αφορά", σχολίασε χαριτολογώντας.

Κλείσιμο
Πέρα από τα αστεία όμως, η Έβανε τόνισε ότι η δουλειά που θα πρέπει να κάνει όποιος προσληφθεί είναι «πολύ σοβαρή». «Αναζητούμε έναν υποψήφιο με πολλά προσόντα, ο οποίος θα έχει πτυχίο τόσο σε θέματα εμπορίου όσο και στην ιστορία», τόνισε, ενθαρρύνοντας τους ιστορικούς και ιδίως όσους έχουν κάποια ειδίκευση στην ιστορία της ζυθοποιίας, να στείλουν τα βιογραφικά τους. Όσοι ενδιαφέρονται έχουν περιθώριο μέχρι τις 10 Αυγούστου να διεκδικήσουν τη θέση, αλλά προβλέπεται ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης