Μελάνια Τραμπ: Έμεινε χωρίς πτυχίο αρχιτεκτονικής για να... χτίσει την καριέρα της

Μελάνια Τραμπ: Έμεινε χωρίς πτυχίο αρχιτεκτονικής για να... χτίσει την καριέρα της

Βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου δεν έχει λάβει πτυχίο- όπως έγραφε στο βιογραφικό της- κι ότι απλά είχε φοιτήσει μόνο για ένα χρόνο στη σχολή την οποία διέκοψε για να ακολουθήσει το μόντελινγκ

Μελάνια Τραμπ: Έμεινε χωρίς πτυχίο αρχιτεκτονικής για να... χτίσει την καριέρα της
"Πρώτα αντιγράφει την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα και μετά κοροιδεύει τους Αμερικανούς"!
 
Με τα λόγια αυτά η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζει την απόσυρση του βιογραφικού της Μελάνια Τραμπ από την ιστοσελίδα της στο Ιντερνέτ μετά την αποκάλυψη ότι δεν έχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου δεν έχει λάβει πτυχίο Αρχιτεκτονικής κι ότι απλά είχε φοιτήσει μόνο για ένα χρόνο στη σχολή την οποία διέκοψε για να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Σύμφωνα με τους ερευνητές του περιοδικού " New Yorker" και άλλων ΜΜΕ , η Μελάνια παράτησε τις σπουδές της για να κάνει πασαρέλα.

Κλείσιμο
Η ίδια έγραψε χτες στο Twitter για να δικαιολογηθεί ότι "Η ιστοσελίδα με το βιογραφικό της είχε στηθεί το 2012 κι ότι έκτοτε δεν είχε εμπλουτιστεί με στοιχεία που έχουν να κάνουν με την ζωή της".



 
Η εξαφάνιση της ιστοσελίδας της έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ που διερωτώνται για αν η ίδια είναι στην πραγματικότητα κάτοχος πτυχίου αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνας, την χώρας καταγωγής της, όπως φαίνεται στο βιογραφικό που περιλαμβανόταν στην ιστοσελίδα.

Ο εμπλουτισμός του βιογραφικού της Μελάνια στο διαδικτυακό της προφίλ "ήταν σχεδόν βέβαιο πως έγινε μετά από συνεννόηση του Τραμπ με τους συμβούλους του, καθώς ήταν απελπισμένοι να δώσουν την εντύπωση πως το μοντέλο από τη Σλοβενία, δεν ήταν μόνο όμορφο, αλλά και έξυπνο και μορφωμένο",  όπως αναφέρει το βιβλίο, υπό τον τίτλο  «Melania Trump: The Inside Story».

Αυτή τη στιγμή, πάντως, όποιος προσπαθήσει να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της "www.melaniatrump.com" παραπέμπεται στην ιστοσελίδα του ομίλου Τραμπ.
     
Τα ερωτήματα σχετικά με το εκπαιδευτικό υπόβαθρο της Μελάνια Τραμπ επανήλθαν στο προσκήνιο μετά την ομιλία της την περασμένη εβδομάδα στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου αποδείχτηκε ότι η λογογράφος της είχε αντιγράψει  φράσεις από την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα πριν από 8 χρόνια. Κατά συνέπεια, είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε λίγες  ημέρες η Μελάνια βρίσκεται στο στόχαστρο των αμερικανικών ΜΜΕ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης