Σεξ κλαμπ για την «αφρόκρεμα» του Χόλιγουντ έρχεται να «ταράξει» το Μανχάταν

Σεξ κλαμπ για την «αφρόκρεμα» του Χόλιγουντ έρχεται να «ταράξει» το Μανχάταν

Όποιος θέλει να γίνει μέλος στην ροζ λέσχη, θα πρέπει να γίνει μέλο σε αυτή και να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη

Σεξ κλαμπ για την «αφρόκρεμα» του Χόλιγουντ έρχεται να «ταράξει» το Μανχάταν
Οι άνδρες φορούν σμόκιν, οι γυναίκες αποκαλυπτικά φορέματα ή δαντελένια εσώρουχα -ότι επιθυμούν- όμως τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα. Λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους ποτό. Τα μεσάνυχτα όμως πέφτουν οι μάσκες... όπως και τα ρούχα τους!

Ο λόγος για την ελιτίστικη ροζ λέσχη «SNCTM» στην οποία, αν θέλεις να γίνεις μέλος, θα πρέπει να βάλεις γερά το χέρι στην τσέπη. Πιο αναλυτικά, για να γίνει μέλος και να απολαμβάνεις ατελείωτες ερωτικές βραδιές με μυστήριο και πάθος θα πρέπει να δώσεις 10.000 δολάρια. Δεν αρκεί όμως να έχεις γεμάτο πορτοφόλι. Θα πρέπει να ανήκεις και στην αφρόκρεμα: να είσαι δηλαδή τοπ μόντελ, διάσημος ηθοποιός, μεγαλοδικηγόρος, διευθυντής ή ανώτατος στέλεχος επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτη του «SNCTM», Ντέιμον Λόουερ, αν και δεν αποκαλύπτει την τοποθεσία που θα γίνει το πρώτο ερωτικό πάρτι αλλά ούτε και το πελατολόγιό του, που ανήκει στην «Α- list» του Χόλιγουντ, δηλώνει πως όλα είναι έτοιμα στις 10 Σεπτεμβρίου. Το «ερωτικό θέατρο», όπως το αποκαλεί, θα «ανέβει» σε μυστική τοποθεσία στο Μανχάταν.    

Κλείσιμο


«Αυστηρά τηρείται ενδυματολογικός κώδικας. Για τους άνδρες, επίσημο ένδυμα ενώ για τις γυναίκες τουαλέτα ή δαντελένια εσώρουχα. Άνδρες και γυναίκες πρέπει οπωσδήποτε να φορούν μάσκες κατά την είσοδό τους στο πάρτι. Δεν πρόκειται όμως για ένα ροζ πάρτι. Πρόκειται για ερωτικό θέατρο όπου οι οι πελάτες συμμετέχουν στην τέχνη του μυστηρίου και του ερωτισμού», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της λέσχης και προσθέτει: «Άνδρες με σμόκιν, γυναίκες με κομψά φορέματα ή εσώρουχα και με τα μάτια καλυμμένα. Μετά τα μεσάνυχτα, οι μάσκες και τα άλλα ρούχα φεύγουν. Μυστήριο και ίντριγκα πλανάται στην ατμόσφαιρα.  Αν κάποιοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο ερωτικό θέατρο, μπορούν απλά να παρακολουθήσουν την παράσταση...».

Στην ιδιωτική λέσχη «SNCTM» αναβιώνει η ερωτική ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» με τη Νέα Υόρκη να ετοιμάζεται να υποδεχτεί το ροζ πάρτι κάπου στη γειτονιά Holmby Hills. Δεν είναι τυχαίο ότι το ερωτικό θέατρο θα παιχτεί στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Αφού θα είναι πασίγνωστα μοντέλα στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», ο ιδιοκτήτης τη λέσχης αδράττει την ευκαιρία για να δώσει λάμψη και ομορφιά σε έναν χώρο που θα έχει να προσφέρει πολλά στους πελάτες: Δίμετρα μοντέλα θα απολαμβάνουν την παρέα γοητευτικών και ισχυρών ανδρών σε ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον.

Ανάλογα σκηνικά αναμένεται να βιώσουν οι θαμώνες του κλαμπ...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης